Monday, September 17, 2012

tak busy pon..

Bukan busy pon hidup aku nih..takat keje sikit-sikit tu adatlah kan...kang takde keje mcm makan gaji butalah pulak..cuma skrng ni aku sedag gigih kejar episod #adamhawa kt online..sedihnya iolss watak ain tu...dia punya sedih menikam kalbu :D

Niat hati nak apdet percutian kt Kundasang mmg ada tp nnt-nnt lah kot..tgklah camana..kt sidebar tu ada aku listkan tempat-tempat yg dah berjaya kunjungi..terus terasa nak tambah destinasi lagi dan lagi...amannya hidup ni kalau dipenuhi dgn percutian sesaja huhu~ nnt kalau rajin saja aku nak letak kt sidebar tu lokasi yg sudah aku kunjungi sebelum wujud blog ni...saja buat suka-suka..jd bila aku tgk je situ ohhh dah sampai rupanya aku kt sinun kat sini...best jugak kan tihehe tp tak nak open komen sbb ai kan penakut mihihihii..

semua saja dan tak de motif pun..saja-saja~ nak renovet blog mcm tak mampu lg sbb kos mahal hehe jd dapat letak - masuk yg basic pun jadi laaa..

ok,nak sambung buat keje sikit pastu sambil online drama ;)
tata.

happy read ;)

21 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh list bertambah kah?hehehe..syok berjalan kan! :)

mamyharraz said...

mready: bertambah sikit je :")

Mak Wardah said...

Salam. Mamyharraz, tak sabar nak tengok ronovation tu...

mamyharraz said...

mak wardah: sy tak tukar apa2 puncuma tambahkan list je :)

fiza said...

Ke mana plak lepas nih? ☺☺

Saya pon dah lama tak renovate blog. Ntah bila nak buat.

mamyharraz said...

fiza: tak de plan kemana2 pun lagi..harap adalah rezeki waktu terdekat ni :)

atty's said...

sama ar..kty bz gak ni ..bz layan drama online..

Riri Yoorin said...

seronok ye mamy.. happy uolss

mamyharraz said...

kty: give me five hehe

riri: :) jln2 mmg seronok keje tak seronok :") hehe

Kesuma Angsana said...

he he KA follow aje

LYAfrina said...

hehe..samela kita layan adamhawa kat on9 gak...

Qasey Honey said...

jalan2 mmg syok tau..luas sikit pmandangan tu...

QH pon tgk jugak adam hawa tu..jom nagis sama2..hihi

Rasp said...

bestnya layan drama online...
mmg leh kemaruk jadinya kan...

Cikgu Ma said...

ada duit, jalannnnnn...hehe

Nieyl said...

hahaha~nieyl dah 2 ari x tgk cter tuh...sbb xde kat umah...hihi~

Mama Gee said...

laaaa awatnyer takmo open komen..nk takut penyee....heheee

NM02 said...

i pun rindu nak coti coti mesia

tggu qausar besar dulu la

hehehe

syariza09 said...

dh byk n3 juga sy ketinggalan, x per pelan2 kayuh nanti.

mmg la mammy, sy pon harapkan cuti cuti dan cuti..mmg syiok kalo idop ngan cuti jer...malas nau g keje

AiNuN FaUzI said...

Kejar episod tu kak.. Jgn xkejar.. Hehehe...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

macam best jer citer ni...tak sempat nak tengok...balik nanti nak try nonton online gak...

AkuBiomed said...

Kalau guna blogspot tak perlu bimbang sangat sebab banyak theme percuma yang boleh digunakan.