Tuesday, September 11, 2012

WW - guava pink

 Sedapnya pink guava dalam penerbangan mas..
tiap kali naik mesti bergelen-gelen minum..
mesti stress je pramugari/pramugara sbb aku dok ulang mintak =P
dalam hati mesti ckp org kg.dot.com sungguh ahkak nih T___T

serius sedapnya lahai jus pink guava yg dorang serve..
 ke sbb free? ke sbb atas udara?  menjadikan sedap sgt kt tekak aku?

landing je terus menggagau cari pink guava..tp tak sama okeh!
hmm kuciwa :"(

 kot sesapa boleh bantu bgtau brand apa pink guava yg MAS guna bgtaulah aku eh..

pekat..wangiiii lahaiii mengidam niiiii

:)
nak nak nak!!

happy read ;)

16 comments:

Nieyl said...

hehe~nnt nieyl try tanye en.husband bcoz..en.husband pegawai catering kat MAS..hehe~

mamyharraz said...

nieyl: tq dear nnt dah tau bgtau akk ya :)

kakcik said...

Mujur tak sampai tahap mengidam ya? :)

Mama Gee said...

dapnyaa...kalo mengidam jenuh nk kena nek kapal selalu ni..hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

air ni ade jual kat cold storage je la cik kak..tapi lupo dah name dia..kota kdia hijau putih gituuu :)

norhidana said...

heheheh naper tak tanya ngn stewardess tu hheheh

Mooniqueen said...

Tgk color pun Dah terliur....

atty's said...

mesti sedap kan..tu yang yati suka tu..

Daddy Ziyyad said...

sedap sebab free tu..kekekekek...eh, tapi tak free sebenarnya, sebab dah masuk dlm harga tiket :)

Kesuma Angsana said...

hehe er try brand sunquick !

Qhaifa Nur said...

sejuk rasa seluruh badan dapat minum guava pink ni.....

-Sara- said...

tetibe sara lak teringin gak nk rase gak! hehe

lieyalatif said...

alamak ape ni kak...baik punye promote ni..dah dengan lieya2 ngidam ni heheeheh...

tapi mmg betul pun kan kak...kdg2 kene yg tak sedap rase mcm air ubat....ni dah rase yg sedap harus cari brand ape die pakai sbb biasenye mesti ade jual punye kat kedai...dah dpt nanti bagitau tau kak....

Cho Zila said...

guava merah.. kalau jambu batu yang biji merahtu memang sedap...

Wanieys said...

ekekeke bukan mengidam kan ni :)

ellynadyra said...

parah ko nih!