Wednesday, March 6, 2013

Anakku sayang

Dialog seminggu yang lepas :

Mami : "Harraz lukis apa tu sayang"?
Harraz : "Lukis muka mami laaaaa"

v
v
v
v
v
v



Eh? mcm ni kew rupa aku dari pandangan mata harraz? T___________________T motif aku ada misai?


Dialog beberapa hari yg lalu :

Harraz : "mamiiiiii tengok niiiiiiiiiiiiii" - ckp sambil eksaited

Taaaaaaaaaaaaa taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!


 Pic mami dan baba =P

Tak syak lagi itu memang wajah aku dari sudut pandangan mata harraz uollssssssss!! *__________*"
Tapi ok sikit dari lukisan pertama tu kot kan ;P ekekeke kesabaran je lahhhhh .. dgn lemah gemalai aku pun ckp kt harraz ;

"wahhhhhhhhh comelnya lukisan anak mami niiii .. tengkiu sayang" *matakeatastangandibahu*

tengok? tengok? jadi emak ni kena menipu utk gembirakan hati anak walaupun lukisan tu haku dah rupa humpty dumpty kekdahnya huhu...
 

 

Sejak dah school ni Harraz dah good boy..syukur dia dah pandai pegang pencil dgn betul..dah pandai pakai stokin,kasut sendiri..dah pandai reading story books english...dan pandai speaking english walaupunnnnn kelaut jer tatabahasanya ekeke Alhamdulillah nampak perubahannya..yelah sebelum ni dunia dia katonnnnnnnn je memanjang..

Semoga Harraz jadi anak yg bijak dan mendengar kata.amin.
Kalau good boy ramailah nak bagi reward kat awk ;)



happy read ;)

13 comments:

Kakcik Nur said...

Itu baru permulaan. InsyaAllah satu hari nanti Harraz akan dapat melukis dengan betul. :)

:: Mrs.Eady :: said...

cantik nyer mamiiiiiiiiiiiiiii :D

Mooniqueen said...

alololo... rasa nak frame kan je bile tgk drawing anak sendiri.. lagi2 lukis muka kita pulak tu.. Tak sabar nak tgu anak MQ besar n masuk school...

shazrina said...

cantiknya harraz lukis ...pandai speaking belande pulak ..good boy laaa harraz ni ..

♥cikmOt♥ said...

adoi harraz harraz ni...gelak makcik nengok tau...macam2 tau

Rasp said...

lama2 diasah skillnya mesti up sis...
ghupa camner pun tetap kita kena cakap good kan...
moral support gitu....

very good boy lah dia ni...
cerdik lak tu...
baru start school dah byk improvement....
i am proud of him...
you as a mom wajib lagi proud kannn....

Daddy Ziyyad said...

abstrak tu...hahaha

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

good boy harraz ni pandai lukis2 yer...memula macam tu la mummy kena puji2 dier lelama mesti eksited nak lukis banyak lagi dalam banyak2 tu mesti ader yang cantik n lelame pandai la dier....kan...
harraz comella wat memek muka gitu...sama cam abang Uwais....

bunga_rose said...

comelnyeee gambar mami dia hahaahah...

bagusnya harraz dah gi sekolah dah pandai baca, kimi belommm, abc pun kadang tertukar haihhhh

Amanda Suria said...

practice make perfect dear....

lieyalatif said...

Hehehe comel la tu kak....akak tgu harraz terra dah nanti...siap ngan tudung lagi die lukis kang heheheheh...

Tu la kan kak...budak2 kalo di anta playskol atau tadika mmg totally berubah...mcm2 die boleh buat...kite naik seronok tgk perkembangan anak2 kan kak

NEKCIK said...

alhamdulilah..cerdik lah tu...semuga bjaya mnjadi anak yang soleh..aamiin

elly nadyra said...

wakkakakakakka kasi aku gelak dulu
oklah tu beb, dia lukis gambar ko....ko simpan wei, bila dia dah besar, ko tunjuk balik wakkakakakkakakaka