Sunday, March 10, 2013

Meri lapis cheese

Sejak masuk series 30-an ni hobi baru pun timbul ;)

Selain hobi marah-marah tak tentu pasal..ada hobi yg lebih baik iaitu mem baking kek, buat puding , try and error beberapa resepi..if menjadi menu tu... kemain happy hati ini tawww ;)

Kali ni meh kita buat meri lapis cheese yg mudah lagi lazat..aku amik resepi kt SINI

tapi kot malas nak buat sebab malas (ayat apa ni!) boleh jew nak bermanja dgn ai mintak buatkan ekekeke bolehlah kembangkan empire perniagaan kecil-kecilan gittuwww :D


Juri jemputan dah rasa , komen yg dapat sgtlah meng happy-kan tukang buat meri ini ;")
Oklah..kot ada jamuan kecil-kecilan bolehlah aku sponser benda nih hehe




happy read ;)

11 comments:

Mooniqueen said...

wahhh rajin nya... MQ pun suka sgt makan dessert mcm kek puding.. Tapi nak membuat tu alahaiii, memang ler malas.. So jln cepat order je kt org.. Hehehe.. Tapi tu la bile order ni kdg2 nasib la dpt yg sedap ke x..

mamyharraz said...

mooniqueen:tulah kan..kadang buat sendiri pun nasib jugak..kadang sedap.kadang tak sedap ekeke

Rin Maira said...

uiii tedapnyaa.........ni hobi yg bagus nihh......silap2 nnti leh buka kedai bakery :)

elly nadyra said...

Mamyyyyyy nakkkkkkkkkkkkkkkk

Rasp said...

hobi baking ni sangat sangat sangat bagus...
bake bake bake...
post post post kat i...
lagi bagus hehehehhehehehehe...

Daddy Ziyyad said...

hobi membaking ni bagus...macam wife saya...org2 sekeliling pun dapat tempiasnya, makan kek, roti, macaron, ect...ekekekeke

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa..rajin2 bagusla ader hobi baru...ermm tetibe lapo...

♥cikmOt♥ said...

eh naper saya tak dijemput jadi juri jemputan ni...ini tidak adilllllllllll

lieyalatif said...

akak!!!! aku terliur tgk kak....ko jgn sebut2 tang cheese ni kak...terus ajek enzim kelaparan aku sampai haahahahahah...lieya dah skodeng resepi...menarik tu...nanti nak try le kak..buat stok kudap2 dlm peti ais kan kak..sejuk2 layan ni kak heheeheheh

munna said...

hobi munna juga... tapi skrg ni mmg rasa malas je nak membaking.....

Kesuma Angsana said...

simple but sedap ni !