Thursday, March 7, 2013

Membaca

Membaca hobi aku..kalau dapat luang masa duduk dalam book store bahagiaaaanye ku rasakan ;)

Minat membaca nih dari dulu lagi..dapat je kumpul novel ke majalah ke besttt je rasa..tapi sejak dah kawin aku jarang dah beli novel nih sbb asyik sibokkk beli makanan utk menambah lemak -_____-"
tapi sekarang aku nak aktif semula mengumpul novel.

Salah satu sebabnya sekarang aku ada banyakkkk masa terluang ;)
jadi,marilah kitew membaca :D
Kelmarin g Book store kt Brem Mall Kepong .. tak tentu arah gegurl nak memilih novel pilihan hati..ikut hati nak semuaaaaaaaaaaa hehehe sifat tamak pun menguasai diri ini =P

Ok, takpe slow-slowlah kumpul novel utk bacaan..

All the book's ni anaknda Harraz punya ..utk dia buat latih tubi..hujung minggu biasanya aku paksa dia buat homework nih..nak ke tak nak ke memang dia WAJIB buat! ;P berani dia nak tolak perlawaan mak dia yg garang ni? hehe

Membaca jambatan ilmu ;)


happy read ;)

12 comments:

Riri Yoorin said...

mamy nanti ingatkan riri nak pas novel tau

:: Mrs.Eady :: said...

i likeeeee membaca tuuu :)

♥cikmOt♥ said...

hahaha, saya pun suka membaca...yey, baru tukar tukar baca novel yuk...hehehe

Nai @ TPJ said...

Bagusnya mami ni.. Besar besok boboy timasih sgt..

Rasp said...

i pun dah terjebak wif novels melayu ni sis...
memang layannnn gak aaa...
i suka yg lite2 nye...
heavy2 cam malas skit hehehehehe

makin bertambah cerdik lah harraz...
goood goood boy!

elly nadyra said...

i like reading too...amboi mamy, byknya buku dia borong

Rin Maira said...

leh buat mini library kt umah nnti ni...

ai kan incik somi yg rajin beli novel.........ada 4 buah lg yg belum terusik kt umah tu....bilalah nk baca ni....adulaaa

Daddy Ziyyad said...

saya kalau masuk Kinokuniya/MPH..mmg jadi gila! hahahahaha...boleh melepak dlm tu 1-2 jam..:)

Nong Andy said...

wah... untunglah. org byk masa membaca... kita ni.. main sempat menyempat aja.. haha.

shazrina said...

kalau laaa aku ada banyak masa, aku pon nak habiskan waktu aku dengan membaca je.... bahagianye hidup kalo gitu kan???? :)

Encik Zaharin said...

Rajin membaca luas pengetahuan hehehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa banyaknyer...buku harraz...caiyok2...
anak2 saya kalo garang pun tak makan saman ngan daddynyer baru dier takut....