Monday, March 11, 2013

Debaran hati ibu

Hati iolss berdebar kencang sebabnya esok pertama kali lepaskan anak utk joint trip kt kindergarden.

Tak bagi..kesian..asal masuk kete balik dr school dia dok berzikir nak joint pegi factory vitagen..nak pegi tgk bomba *hari-hari ckp benda yg sama* lama-lama hati pun cair..takpelah..bagi dia merasa pengalaman baru apasalahnya kan.. harap Harraz pandai jaga diri baik-baik..aduhaiii mami risau ni anak oiii..

Untuk bagi dia happy td aku menggelabah g cari kasut baru utk dia..hajat hati nak ke Paradigm sbb aku terbekenan satu kasut kt dalam H&M , tp takcukup masa lah pulakkk maka ke Jusco Kepong je..lainkali lah kot mami belikan kasut tu okey Harraz ;)


Dalam dok susah hati..sempat gak menyinggah masuk sushi king ekeke..tp kemain subuh hening tak dapatlah menu standart..yang ada cuma set utk breakfast sahaja...takpelah labu hentam saja..janji kenyang ;P

Last-last niat beli kasut terus terbatal sbb tak jumpa yg berkenan dihati..huhu sajew je kannn guna alasan cari kasut anak padahal nak g makan sushi hihihihiiii

Aku g dgn mak ..kalau ckp terang-terang nak g mkn sushi sohih mak tolak hihiii..
Apapun tengkiu mak temankan org pg tadi.... esok-esok org bawak mak g nsk beli ikan k ;)

Dok pusing sana sini dalam jusco sudahnya tak beli apa-apa...patah semula amik Harraz dari school dlm jam 11.30am angkut dia g Brem mall...at last jumpalah jugak kasut ank teruna tu ~ esok bolehlah dia pakai kasut baru g rombongan hehe..

Semoga Harraz happy dgn rombongan sekolah dia.

Ohhh my!! dah besar anak aku~


happy read ;)

17 comments:

haslizalizz said...

mesti seronok sangat harraz pi trip & dapat kasut baru dari mummy...trip macam gini yang buat anak2 teruja nak pegi... balik tu kang mesti cerita memacam kat mummyer..

:: Mrs.Eady :: said...

oh tidakkkk...waktu ni la yg paling seramm nk lepaskan anak!!rasa mcm nk ikut dari belakang jekk pegi intai :(

♥cikmOt♥ said...

mamy don wori...harraz janji jaga diri harraz...takmo nakal nakal...hehehe...

tapi tapi tapi...

hati mamy tetap risauuuuuuuuuuuu anak weiii...

kan???

Nai @ TPJ said...

Mmg gitu, yati oii...! Lebih2 lg kalu anak seplo mcm kta niew.. Ngeee.. Comel mak awak. Patut ler anak & cucu dia comel.. ;)

♥ Wina ♥ said...

oh, akan tiba my turn nanti..mesti susah hati nak lepaskan anak huhuhuu..

tapi fikir yang positif aje..bagi dia rasa pengalaman baru kan? :)

mamyharraz said...

lizz : sgt eksaited..harap dia happy :)

mrseady: kan..tp tak apa lah dah sampai masa bg dia berdikari :)

cikmot: ya...sgt risau..harap2 haraz pandai sesuaikan diri dan keadaan :)

kak Nai : betul tu..ank kita dahlah seploh aduhaii hanya kita yg memahaminya kak hehe :)

wina: ya dik bagi je diorg rasa pengalaman baru..hmm walau hati risau..relakan je lah :)

NM02 said...

nnt hapdet citer k

Qhaifa Nur said...

dulu memang cuak nak lepaskan anak2...tapi sekarang perlu...mereka perlu berdikari...

Daddy Ziyyad said...

Jgn risau...izinkan Harraz sertai rombongan...Dah tiba masanya utk anak anak kita belajar berdikari....Risau tu standard la kan, tetap ada...:)

Rasp said...

hehehehe harraz nak gi, mummy nye yg excited belikan kasut :D
risau tu dah memang package utk kita ibu2 nie :D
i'm sure he's gonna have a great time ;D

munna said...

mesti seronok kakal nanti... tapi kita sebagai ibu rasa takut je nak lepaskan....

Kesuma Angsana said...

daokan sajelah anak kita tu ye,.. IN Sha ALlah selamt semuanyer

Zana Ariana said...

Jgn risau mummy nya..tak de apa2 tu..Harraz kan dah besar..hehe

Sesekali keluar mkn ngan Bonda mmg seronok..:)-quality time tu..

lieyalatif said...

Mcm lieya jugak la kak jenis susah nak lepaskan kalo ade sekul trip ni...takpe kak, harraz budak bijak sure die ok tu kan...

Mesti bawak balik buah tgn dari vitagen tu kan kak....puas budak2 ni dpt minum vitagen free heheheheh....

Ala akak, org lak terliur tgk sushi king tuh...terase hana sushi ngan sashimi dieee

elly nadyra said...

musim rombongan budak tadika, anak aku ujung bulan....anak ko pi mana rombongan?

Rin Maira said...

huhuhu masa g kecik dulu..nk ikut ormbongan ms darjah satu pun mak tak bg........

mcm tulah agaknya yg kita rs bila jadi ibu skrg kan...risau je...

Mimy Hamid said...

yati muka macam mak awak la...