Monday, March 18, 2013

Dip n Dip Bangsar

Hari tu cikngah aplod kt IG pic dia makan coklat kat Bangsar..terus laju jer komen ;

"bila nak bawak aku ke situ"?
dan dia jawab
"tunggu lah ko dapat gaji"
eh?? ingat kot lah dia jawab "jom aku belanja"

emang dasar aku ni  kannn asyik nak org belanjeeeee je keje dia tuuuu ekekeke -______-


lambat lagi dik nonnn gaji nak dapattt masalahnya ai lio aku nih dah menitis tanda kempunan T_____________T

Tapiiiiii dgn tak semena...hujung minggu baru ni kan baba harraz ada balik..dan malam tu cikngah singgah rmh aku lepas hantar suami dia berlatih bola .. teruslah dia ajak ke Bangsar nunnnn

hoyehh hoyehh

Dip n Dip Bangsar Village

kami berempat je ke sini .. sampai kt sini kena bagi nama utk amik turn..ramai ok manusia yg nak makan coklat..tempat dia taklah luas mana..sbb tu kena take turn..
Order benda alah yg aku tak tau tajuk menu nih.. vavava sgt marveles!! rasa dalam RM20 boleh share makan 3 org tu pun nak habiskan ko tolak kt aku, aku tolak kat ko gittuww.. yelah dtg mkn unsur coklat bukan mcm makan nasi..just rasa sikit-sikit takdelah muak.

Hok ni RM17 - sedapp kami order 2 pcs .. ngam-ngam kira just nice ;) rasa yg ni krispi arghhh sedappppss!!

Espreso ni saiz kecik melampau..RM7.90 tp mmg ngam..mkn coklat manis pekena kopi pahit sgtlah terbahekkkk :D
Anak aku eksyen jer lebih sbb dia tak makan benda-benda mcmni...rasa sikit dia luek hoihhh tau tak cekelat ni mahal anak oiii

Sekarang kalau suruh bergambar gitu lah gaya dia..konon macho siap pegang dagu ekeke kemana tumpah kuah kalau tidak ke nasi kan sayang hehe

Hok sebelah aku ni pun macho..ekeke lama tak bergambar berdua biasa ko snap aku aku snap ko sudahnya dalam folder nak cari pic berdua takde huhu..alahaii dahlah skrg duduk jarak jauh..kena pulak stanby nak ke sana nunnnn risau hati mak nihhh..apa boleh buat dah tugas..ohh abg cepatlah pencen.


happy read ;)

23 comments:

♥cikmOt♥ said...

huhuhu, kalu kena p sinun nuh...doakan terbaik buat abang mu ye...

tapi tapi tapi...bila nak belanja makan lempeng cekelat ni...hahaha

elly nadyra said...

Style dagu amik pic kikikuki wei sedap la plak mau menjejes ayaq liuq aku

ZazaMyMoon said...

yeahhh dip&dip memang terboeekkkk :)

MuMMie BeRRy said...

sedap nya...

Daddy Ziyyad said...

amboi, sampai kena bagi nama nak masuk..sah mahsyukkkkk tokey kedai coklat ni kan...hihihih

TQ so much ya saya dah terima FM awak...:) Boleh saya pos barang utk awak guna alamat yg ada kat sampul tu ya?

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

haraz2 hencem la dier...kemain sedap nampaknyer tu...
haha klakar baca ayat yang bawah tu...
eh nanti kita pun sama akan berjauhan ngan suami huhu...

:: Mrs.Eady :: said...

agagaagga...kenapa tunjuk makanan yg meliurkannn....!hahahaa...sedap nyer! :)

atuk said...

Assalamualaikum mamy

telan air liur saya....he he

:: Cik Viva :: said...

dia sebenarnya ape?

:: Cik Viva :: said...

dia sebenarnya ape?

Cho Zila said...

alamak.. kalau akak yang gi mesti rasa semuapun nak .. yeeha.... terliur lak ..

syariza09 said...

coklat tu tgk pon dh terliur ni hihihi
macho sungguh gaya ank teruna mamy ni. baba kena standby ke LD ke, nk wish gak ler.."baba cpt la pencen "

Nieyl said...

aduh..sedap nyer....

norhidana miswan said...

aduhla blh tgk sambil telan liur jelah... aduh la... sdp nyer

bunga_rose said...

nampak setapppp.. apa2 berunsurkan coklat adalah setapp haahahah..

hensem laa harraz ni...

Rasp said...

hehehehee tengok gambar harraz tongkat dagu...
then gambar bawah, u lak tongkat dagu...
memang sah sah ikut u aaa sis hehehehehehe....

ooooo nyum nyum nyum....
tapi iye lah kan coklat mana leh nak makan byk bebenor :)

lieyalatif said...

Ramai dah tunjuk makan kat sini kak...mmg nampak tergode...kalo hantu coklat mmg heaven laa bile masuk sini....tgk menu2 akak tunjuk mmg menggiurkan hah...

Kak suke posing harraz tu....barula macho awek dtg bersusun hahahaahah

iietamalek said...

BANYAK SUNGGUH NAMPK ORG DUK CERITA PASAL DIP N DIP BANGSAR NI, MMG KENA TERJAH NI.hehe

wahida said...

ok, akan aku try tempat ni nnt...

Kesuma Angsana said...

walla bestnyer

Nai @ TPJ said...

Ouch.. Nampak sgt laa manisnya... : cekelat tu & gambo paling last...

Nong Andy said...

wah.. coklat..wah..coklat..wah..cokla...

*dgn air liur menitis*

kirim salam muah..muah.. untuk si hensem harraz :)

Rin Maira said...

hamboii lambat lg cik abg tu nk pencen mamy..hehe

seb bek ai tak gemorr cekelat...