Monday, May 2, 2011

Birthday Harraz Haikal :)

Alhamdulillah dah 3 tahun umur anak bujang mamy :) 1 mei , cu buat majlis akikah baby Naufal jadi plan punya plan lastt tumpang kan je Harraz sambut birthday that day :) kira-kira  2 dalam satu laa ;)

Harraz hepi sgt :) suka mamy tgk dia eksited nak potong kek ..

 kek ni mamy tempah kt kwn lama link kwn mamy kt sini :) amik coklat kek sgt moist dan mamy puas  hati :)
design boleh pilih nak tema apa.katon jenis apa.. tp hari tu mamy taklah minta permintaan sendiri...design semua waty yg pilihkan. sbb mamy ni bukan reti nak fikir apa kebenda nak deko atas kek tu =Pdan mamy seorg yg simple bab2 design2 ni memang tak cerewet..;) tak percaya? tanya waty =P
 Party pack :) isi dlm tu air kotak cocoa pie dan keropok :) semua beli last minit.
 jauh perjlnan kek ni..dr sg.buloh ke kepong dr kepong ke segambut..dr segambut ke port klang =P
jadi tak heran kalau tercomot sikit rupa dia =P


 Birthday boy yg malu2 bila semua wish birthday dia =P namp[ak cam dia sorang je kan? sbbnya semua org kt depan ;) mamy hari tu sgt comot jadi tak kosa haku nak bergambar...mau tidak..subuh hari dah bertolak dr segambut ke port klang,pastu mlm tu chating dgn baba dpt tido sekejap je.. jadi hari tu mamy sgt mengantuk!

 sangat kiut budak berdua ni ;)

penutup entry : Harraz anakku sayang moga awk sentiasa sihat dan cerdik..moga Allah melindungi dirimu selalu jadi anak yg soleh dan mendengar kata mamy dan baba sgt sygkan awk dunia akhirat :)

9 comments:

syariza09 said...

Hepi besday Harraz, dh genap 3thn yer. kek comot pon tak per, janji sodap tu masih trasa

~izan~ said...

hepi besday kakal..comey tau baju merah tu...terliur auntie tgk kek2 kakal..nak tikit...

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday harraz...smoga mnjadi anak yg bijak pndai n soleh..cntiknya kek harraz..nmpak sedap kak...

mamyharraz said...

syariza~ alhamdulillah dah genap 3 tahun harraz haikal :)

izan~ baju kakal tu prezi mamy yg bagi =P hee tak tau nak bg apa..

hanim~ amin moga harraz jadi anak yg bijak pandai soleh hendaknya aminn :)

So Shy Lady said...

wowww yummy.
happy birthday harraz haikal.
my doter plak 29 april...;D

Samawati Samhuri said...

salammmm..., nk interprem gak.... heheee... tul tu... mamy mmg simple..., sonok jmpa mamy w'pn kejap ..., ms x mengizinkn..., masing2 nk cpt... pastu hjan renyai2...

mamyharraz said...

so shy lady ~ tq your wish ;)oo dekat2 birthday anak kita kan..

waty ~ sib baik waty tak ckp mamy cam pontianak hakhak...seram gilerkan muka mamy that day..takpe nnt kita jumpa lg insyaallah :)

Mama Gee said...

trlioonyaa tgk kek ni...
jauh betul perjalanan kek tu ya..seb bek
ada ruper kek lagi..heee

mamyharraz said...

gee~ jauh perjln..tp nasib baik menten tp comot sikit hehe