Tuesday, May 3, 2011

gembirakan anak :)

1 Mei dah potong kek.  
 ahad ~kt rmh opahcu harraz kt port klang..isnin cuti beli lg kek utk kakal ;)

unplan..asalnya p beli gula2 utk gift kenduri cikngah sekali mamy jd rambang mata tgk segala jajan kt kedai tu..murah pastu kiut2 belaka..hmm rasa ralat..sbb dah over birthday harraz baru mamy tau ada kedai jajan yg murah T_T pastu idea pun dtg utk packing jajan utk kwn2 harraz ;) mulanya plan just bg je jajan tak terfikir pun nak belikan kek ..sekali tu parking kad mamy hilang!..maka kena denda rm25 jadi hati sgt geram! tu yg on the way terus singgah kedai kek =P rasa ralat sgt2...kalaulah rm25 tu belikan mainan kakal pun takpe T_T
ok, bg org apala sgt rm25 tu kann tp tidak bg mamy..ralat sgt sbb terbuang camtu je atas kelalaian sendiri.
 beli kt king ;)
bukak2 walet tgk ada voucer 50% diskaun..voucer tu pun dah lunyai sbb dok usung sana sini..sib baik nampak..tu pun malu2 alah haku nak tunjuk kt adik tu sbb dah lebam! hehheh
tanya adik tu dia ckp boleh guna..jd dr harga kek ni 30+ dptla dlm belas je :D 
tak de banyak pilihan..yg katon cuma ada yg ni..boleh laa
 squeez bomb ni beli kt kedai jajan.
murah sgt2 ,, oke! nnt dah tau nak cari kt mana kalau nak beli jajan secara banyak..manala tau birthday mamy kot nak sambut nnt kannnn ;) ahak ahakk
 balik je terus mak ketuk pintu jiran yg ada anak soh dtg rmh jam 5 ptg ;)
harraz mamy soh tido dulu..jadi taklah dia meragam tak tentu hala kang =P
sederhana tp sgt meriah :) cikngah pun tak tau .. sory ya ngah kami betul2 unplan.
menu takdelah apa sgt..cuma naget + kentang + sarsi je =P 
pastu bg party pack satu sorang~
Harraz Haikal gembira sgt dpt sambut dgn anak2 jiran kt rmh nenek;)
selalu setakat tegur2 camtu je kwn2 ni..sekali semua dtg rmh nenek harraz hepi sgt =P

ok done! habis sudah citer birthday boy "Harraz Haikal" :)
apalaa citer" birthday boy" kt Lebanon tu ya? hehee

5 comments:

syariza09 said...

bestnya harraz dpt sambut besday banyak kali. rugi jer mamy terpaksa bayar denda tu kan, tp nk wat camner kad dh ilang...huhu

~izan~ said...

byk btol kek kakal ni..jeles tau. ala cian kad parking hilang..byk tu rm25..takpe la kak,takde rezeki akak RM25 tu..tp rezeki kakal tetap ada byk tu =D

mamyharraz said...

syariza~ best tgk dia hepi :)

izan~kalau izan dekat mau akk tempah kt awk juga ;) betul tu izan..bukan rezeki kan..dan beralih rezeki kt kakal pula :)

ieda said...

cantik kek tu .. mcm mana sekalipun janji anak2 suke tu yg penting ..

akak pun kalau bday anak nie selalu hampir lupe sampai mereka ingat kan huhuhu .. bila dgr mereka ingatkan tuu mula lah x sampai hati huhuh

mamyharraz said...

kak ida ~ betul tu..anak suka kita lagi berganda gembira..

anak2 minta mmg tak sampai hati kita kan..camtu jugak sy..