Thursday, May 19, 2011

Jumaat :)

Alhamdulillah dah Juamaat kan ;)
minggu ni laju je rasa sbb ada cuti umum selasa kelmarin..jd hari ni hari apa haku dah blur...tau2 dah Jumaat hehe begituuu =P tp oklah kan mmg itu pun nak.. hari2 rutin wajib dok tgk kalender tick2 ;)

Takde apa nak diciter..sbb takde aktiviti hehe..kita citer flash back jelah ok?
hari tu p mkn dominos pizza..punya lah lama tgg turn kami nak dptkan pizza tu tsskkk geram je..nak dekat 1 jam! nasib la ko sedap pizza oii kalau tak babai adioslah aku nak p mkn lagi kesitu..lambat sbb tukang buat pizza tu salah buat..kita nak lain dia buat lain ..sudahnya semua dok membatu diri! comel sgt alasan depa kan?  sampai satu jam lebih tgg pizza T_____T nasib baik cashier tu tak melawan haku pot pettt pun dia  cuma sebut sori kak sori kak tp tak pandang muka ni {dlm hati tu dok menyumpah haku le tu =P} ok ok  bukan kejam..tp ahkah BENGANG!! =P tau tak kalau lebih limit mcm kes mamy ni kita boleh dpt satu pizza free regular size ;) ok bab2 free ni mmg menyejukkan hati =P 

Hari ni..eh start smlm mamy rasa tak sihat...nak kata demam badan tak panas..tp tekak perit sgt...muka terasa panasss...bestnya dpt tido..tp tak boleh nak mc sesuka hati sbb keje banyak T_T takpelah utamakan keje lah dulu dr kesihatan sendiri kann..esok2 keje ni dah reda baru nak mc ;) boleh pulak plan2 mc hehee..
gambar mkn dominos takde..yg ada ni kakal mkn ayam kemeci ;)
dia suka part drumstik je..part lain tak suka =P 

ok nnt citer2 lagik nak cari bahan jap ;)

12 comments:

~izan~ said...

alahai..cian akak.untung sungguh company akak dpt pekerja mcm akak,utamakan kerja dari kesihatan diri..tp kak,jgn smpai tersadai plak kak,kang risau cik abg yg jauh d mata itu..semoga akak cepat2 sihat seperti biasa..slmt berhujung minggu kak!~

cikmOt said...

mamy, tak p mana ke rehat ni...kita dok opis jek...sob sob...

Fieza79 said...

rehat pnjg ni melayan tenet dan blogwalking je..cover pagi td punya..tk sempat nk blogwalking td...

mamyharraz said...

hehe..com.tak untung..kalau akk tak selesai kan payah sbb keje akan dtg lagii betimbun T_T
slmt berhujung minggu juga buat izan dn anak2 :)

cikmot~ tak kemana2..sbb sini rehat 1jam je T__T

Fieza~masa nilah boleh blogwalking laju2 kan..

ieda said...

huhuhu same mcm akak lah dikk .. akak duk opis je .. kuar makan dekat2 .. sbb berhenti dari fax surat budak2 nak gi LI huuh mencik ekekek tapi buat jugak :) nie nak sambung balik

looor betul punye sakit atikan bila kita order lain dapat lain dah lah tunggu lamee .. ade rasa nak jerit .. akak dulu jenis kecoh gak tapi skrg dah belajar cool sbb x nak anak2 ikut ekekke :)

syariza09 said...

eh betul ker mmg dpt pizza free kes camtu, tatau pon

betul la mamy, agaknya masa mammy pot pet kt cashier tu, mesti dia sumpah seranah mamy, sbb tu x mau tgk muka...hehe

mamyharraz said...

yelah kakieda..mcmmana pun terpaksa mengadap keje2 ni...makin ptg makin sy tak larat...rasa esok mmt ponteng jela keje T___T

syariza~ betul.nnt depa akan bg satu kad tebus pizza regular. bila2 masa boleh claim back..

hehe tula kan..dok menyumpah dlm hati le tu =P dah salah kenala pot pett kann haha

eLYies said...

harraz sama cam aqila suka beno ayam peha..dia cakap "ibu nak ayam ade batang" hahahahha...

mamyharraz said...

haha mcm2 budak2 punya ayat kan..kadang tak tercapai dek akal =P

sha a.s said...

hello..hi! thnx sudi jd follower Sha....follow u back dear..kepp in touch ya...

Softtouch [Hanim] said...

aduiii boleh plak lmbat dia buat pizza tu..nasib dpt free sejuklah hati sikit walaupun.......

sedapnya tgk akkal mkn ayam kemeci..heeeee

mamyharraz said...

hai sha ;)
tq follow mamyharraz dan slmt berkenalan ;)

hanim : mmg lambat sgt dn menyakitkan hati =P