Monday, May 30, 2011

Virus Stage ;)

Koleksi mekap terbaru ada lah brand Stage ;)
ok ok memang mamy ni cepat terpengaruh dr blog yg dah mamy baca..
bila dpt info tentang mekap stage nih mulalah cepat2 search harga..ada diskaun...
ptg tu jugak haku terpacak depan kedai =P

..bukan takat sekali dua kunjungan ke Stage tp berkali2 ;)
tak cukup kt Midvalley..pegi kt Trapicana Mall pulak hari berikutnya dan berikutnya sampai lah hari ni :D
haha silap2 ptg kang haku tercongok lg kt kaunter Stage tuh =P
ok bagi yg nak tahu apa kena virus Stage nih baik p melawat cecepat sebelum stok habis ;)

Hasil? memang cantik! tak percaya?

v
v
v
v
v
v
v
v
 haha lihat diriku =P
ok ok tu merepek... 
hasil memang memuaskan.. kaler2 setanding Mac lagi2 eyeshadaw memang sebijik kaler Mac! mamy ada lah sektoi dua eyeshadaw Mac jadi saja beli seakan kaler yg sama..memang sama okeh! long lasting pulak tu :D
lipstik pun nude kaler memanglah besttttt tskkk tak terkata bestnya camner heheee < ayat org yg agak over pasal mekap =p huhuuu alaaaa puji melambung mamy tak de hasil pong..sekadar share info saja ;)

 nilah koleksi terbaruku ituwww
cukup kot utk setahun pakai =P
beli belah mekap rasanya stop dulu buat masa skrg..
gigih mamy snap kt meeting room time lunch =P
hehe siap susun2 brg mekap ni semua..
nak snap kt rmh kem salam...kang tak pasal2 anak bujang mamy cekau mekap haku..tak pasal2 haku *menangis* haha...=P


17 comments:

sha a.s said...

Sha pn suke make up! tp x penah pakai Stage....kalau eyeshadow, Sha suke Estee Lauder...lipstick semestinya Bobbi Brown...suke yg nude colour gak...

ermm lipstick Stage ok eh? nnt leh Sha try....

mamyharraz said...

sha: stage ni akk baru try :) kaler lipstik paling akk suka ;)

sha a.s said...

ok, will grab it soon! eheheh

eLYies said...

over tau kalo dah shopping tu..hahahahaha

syariza09 said...

mak aiii...banyaknyer, ni betoi2 shopping utk setahun. Ingat! dh ikrar nk stop shopping mekap kann

Ati Masrif said...

mak ehh...

banyak betui borong make-up

kak ati ni jarang bermake-up
so bertahan bertahun2 lama nya :)

mamyharraz said...

yies: sbb sales tu yg over cer tak de sale memang tak beli ;)

syariza:hehee list utk brg mekap dah katup ni last shopping =P

Ati:kak,sy ni hari2 pakai mekap tu yg suka beli =P

Softtouch [Hanim] said...

byknya kak...jeles....diskaun byk ke kak?bestnya tgk makeup2 nie..sy xreti makeup..hanya pakai foundation, compact powder n lisptik..hehehehe

daddyzkool said...

oh! ini mainan org perempuan ni...hehe

mamyharraz said...

hanim:sementara ada sale masa ni akk beli stok siap2..akk juga pakai yg asas2 mcm hanim juga..shading2 mana reti hehe

daddyzkool:ya betul tu ;) hehe

ieda said...

haaaaaaa dah ramai yg review pasal makeup stage nie .. ermm not bad sbb yg review too pueh ati .. leh lah akak cube :)

mamyharraz said...

kakida : cer cuba ;) hehe mmg best!

~izan~ said...

wah akak,kalah mak andam punya brg dah ni hehe..tp takpe,utk siri sendiri dan nnt baba balik bley melaram hehe..

izan mmg tak pernah cuba stage.tak tahu pun berapa harga2nya huhu..lps ni try la intai2 la hihi.

mamyharraz said...

izan: haha jenuh nak tenyeh kt muka stok2 ni..akk jarang membeli..ni kira utk setahun pakai ;)

produk ni ok juga..akk dah cuba dlm seminggu ni memang ok sgt sgt.. base mac pun ya juga ;)

Mama Gee said...

stage ni range harganya camne ek?
cam mahaii je....

mamyharraz said...

mamagee : normal price mmg mahal..tp time diskaun murahhh sgt sgt ;)

Mimy Hamid said...

mamy nya lagi melampau banyak menawan kalbu...