Tuesday, May 31, 2011

Dating berdua ;)

Pasrah je la dua tiga entry mamy pakai baju yg sama =p
..nak buat camner hari yg sama tp peristiwa terjadi mcm2..maka kenalah buat entry ber part2 ;)

Ekceli keluar kali ni mamy memang nak belanja cik dada :)
sebabnya masa mak sakit hari tu cikdada berhempas pulas tolong mamy&family..
cik dada awk memang baik hati.. hanya Allah yg dapat balas budi baik awk..
sy syg awk cikdada :) 
 anak mamy tinggalkan =p ~ esoknya mamy bwk anak jln2 ke jusco :D ni nnt2 kiter citer =P
sebab atok baik hati nak tolong tgkkan .. jadi mamy pun langkah panjang hari tu..
ok sebelum tgk movie,kami makan kt La Manila kt ss2 taman megah kelana jaya..
suka kek kt sini..tu yg bwk cik dada ke sini utk rasa kek kt La Manila nih ;)
cik dada, awk dah lama tak updated blog kan?
silalah updated..hehee..cik dada amik menu nasi goreng tomyam..
mamy pulak amik bihun goreng siam..pastu amik satu slice banana kek share :)

..penutup citer haritu sgtlah gembira :D
..cikdada awk memang peneman setia mamy :) kalau tidak tak merasalah mamy nak tonton movie..yelah nak tonton movie sensorang mcm pelik lah pulak kann ;) 
tp kalau terpaksa tu haku hentam jugak sensorang =P
mode : *sgt sgt gembira**

10 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

lorrr...mati-mati ku ingt dating dgn si dia :)

mamyharraz said...

Mrs.Eady : si dia masih di tanah arab =p hari2 kami deting kt online saja ;)

~izan~ said...

syoknyer jalan2 akak sorang ni hehe...izan nk dating online pun takde dah skrg ni hukhukhuk

mamyharraz said...

izan: ada yg sudi temankan baru akk keluar..tak pun keluar dgn anak je..

suami izan kt sana tak de line ya?..sabar ya izan moga2 cepat masa berlalu..

sha a.s said...

dua² comel mcm kembar...ehehe

mamyharraz said...

sha : kannn tiba2 dah ada twin ;)

ieda said...

huhuh akak ingat dada tuu hubby adik .. ermm alhamdulillahh ada kawan yg menemankan .. :))

mamyharraz said...

haha kakieda..hubby sy jauh di tanah arab..

itu la syukur ada yg sudi temankan jln2 :)

syariza09 said...

blasah jer baju sama pong, kalo mamy x ckp, sy pon x prasan. sib baik ada kwn baik mcm cik dada, smga perhubungan ni berpanjangan...berkawan biar beribu, berkasih biarlah satu (erkk..ada kaitan ker ayt ni =)

mamyharraz said...

syariza: hehe..tak pasan ya..

syukur sgt..dada banyak membantu,moga hubungan begini kekal :)