Tuesday, January 10, 2012

23/12/2011 - KLIA

 Jumaat,23/12/2011 tarikh yg memang di nantikan sbb dalam setahun kami akan balik kampung di Labuan dan mamy pun bercuti panjang ;) paling tidak pun 2 minggu..paling lama 3 minggu :)

Kalau unpaid mmg takde muka lain selain muka haku =P haha laki balik dari misi unpaid tu belum masuk mc el....nasiblah kann.. dan nasiblah ada jugak sisa-sisa gaji jadi marilah kita berjimat cermat ^_^

 Tiket tajaan ATM ;) Alhamdulillah sapa nak bagi free-free kan :)
 Ok, sebelum ke KLIA kami wajib pegi ke Transit kat Jalan Ampang..kira mcm lapor dirilah..bg dokumen (cth: surat beranak anak) < ini wajib! utk peringatan diri sendiri kalau nak kemana-mana beter bwk je surat beranak ank sbb sgt penting utk urusan rasmi..kenkadang pihak kastam atau pihak berwajib lain ni cerewet tak moh mykid tu..jln selamat usung je birth cert tu senang citer.

Ampang : Naik Bas ke KLIA < bersama-sama anggota tentera yg nak fly ke tempat yg sama ;)

 Sampai je Klia loading barang cepat-cepat baru pusing-pusing cari mkn sbb belum lunch..owye ada foodcourt kt basement situ harga oklah...taklah tak masuk akal..standart harga :D

Budak kecik tu dpt tab memang tak pe dah~
Lepas mkn roundlah sekitar situ utk habiskan masa sbb nak terbang pun lambat lagi~ poselah setiap sudut selagi boleh ;)

baju mamy pakai nih beli kt kwn dia jual online fesbuk ;) terima kasih syikin nnt lain masa sy order lagi kt awk ya :)
 Dah puas round kita coffee-coffee kt sini pulak ;) kakal sibok nak kek tp mkn cuma sesuap sapa yg habiskan? mestilah mamy dia yg perkasa nih ^_^ latte tu share jer dgn baba ;) sedapppppp
 Bila tgk pic nih tetiba rindu dengar bunyi *tingtong* kt dlm ruang Klia tu huhuu
 anak mamy nih makin besar makin susah nak bergambar leklok hangin je tauuu kena kepitttt henyak baru dpt tu pun snap cecepat..kalau tidak jgn harap nak dpt snap ni pose terbaik kakal boleh bagi =P
 Naik MAS mmg haku banyak bersyukur sbb salah satu ada benda bergerak nih! sbb ank jenis nak berdukung walau dah besar gajah! syukur ada benda alah bergerak ni sgt sgt...dahlah jauhhhh giler nak ke tempat naik kapal terbang tuh~ menapak eh melunsurlah kami dgn bertabah hati ;)
 Haaa benda alah ni pun bagus utk letak ank yg malas berjln mcm ank haku! mmg membantu..jd tak payah dukung letak je kt situ dan tolak!senang citer ;)

 Sebelum fly isi minyak anak bujang busyuk banga nih..stop kt kedai kopi sebelah je ruang menunggu utk berlepas tu~ kakal nih time menyusu suka raba-raba (ikut sapalah ni yeh? HAHA) raba-raba muka,raba-raba siku uiii geli haku =P baba jugak yg menten ;) jd baba lah riba dia :))
 mamy layan kopi yg sedapppp nih  :) se cup share berdua lagi dgn baba ;) sharing kan caring tieheheh
 snap sendiri ;)
 ko tengok ko tengok muka tak rela dia hahaha nasiblah anak oiii ;)

Time nih rasa sgt happy terasa terawang-awang sebab tak payah fikir kerja dan semua perkara yg serabutkan fikiran..yg ada dlm otak masa ni cuma *holiday* :)) Alhamdulillah 2 minggu yg Allah berikan ruang tu sgt-sgt membahagiakan mamy :) dpt luang masa dgn anak,suami dan FIL :) Terima Kasih Allah :)

happy read ;)

9 comments:

ctmarqonah said...

Ade sambungan nih... Ni baru cite kt airport nih... Heheheheh....

~izan~ said...

wahhhhhh! cantiknyer akak.berseri2.berbaloi2 beli baju baru =)

mesti byk lg ni gmbr2 cantik2 lps ni. hati tgh berbunga2 kan kak kat airport ni hehe...

syariza09 said...

ok la tu 2-3minggu coz setahun sekali jer kan..pegi jauh2 ni berbaloi la cuti lama2, baru puas bercuti kan.
harraz pon sama mcm aiman, w/pun dh besar tp ada masanya ttp juga nk berdokong. ok pasni tgg n3 jln2 kt labuan pula

sue zainun said...

salam kenal

Mimy Hamid said...

cuti 2 minggu bestnya serius forget hal keje..hal yang tak payah pikir..pikir nak cuti je...

setahun sekali dapat free tiket kan..oh cover satu family eh....sgt untung dah la MAS lak tu...

kakal asik la ngan Tab aje...main game la tu

-Sara- said...

bestnyaaa..berseri2 je akak! hehe

Riri Yoorin said...

dalam banyak2 pic.. kita suka pic last :)

Ogy said...

g dh setahun tak pi bercuti2 ni..rs karat dah otakk ni haa...huhuh

munna said...

bestnya...lama tu 2 minggu bercuti