Thursday, January 26, 2012

Laut Labuan :)

 Salah satu benda yg palingggg rindu kt labuan selain Family ialah Laut! rindu rindu rinduuuu~

Bila ada peluang ada kt tgh-tgh lautan ambillah kesempatan hirup udara laut puas-puasdan bergambar ;) nasib ada yg sudi teman mamy yg kengkadang over nih ( over exited,over marah =P) hehee

 Namun rasa-rasa negativ dalam diri tiba-tiba hilang lepas dpt tgk laut ~ ohhhh indahnya ciptaanMu Ya Allah :) terus berangan nak bina rmh mcm Harriz bagi Izzah duduk dlm movie ombak rindu :")
 masa ni kami berdua jer ank kakak tolong jaga kami pun amik kesempatan deting ;) hehe
 maka bolehlah nak posing lebih2~
 saya cintakan Pantai :)
 Panas berdenting masa nih tp gigihhhh ;) tengkiu abg sudi melayan karenah isterimu :")

 batu ni cantik mcm bentuk kapal sukaaaaa sgt...
 Ombak rindu :")
tu bukan tabik hormat tp cover sbb panas sgttt


 kali ni hari berbeza ~
ambil angin laut dgn kakak,mama dan anak2 buah pulak :)
 Harraz yg susah bergambar...kena pegang kepit barulah ok sikitttttttt
 sayang-sayangku :) mama&cucu-cucu tersayang :)


 Ini pun hari yg berlainan ;)
 my lovely grace :) ank buah anty yg manja sgt :) miss u sayang ~

tengkiu grace&andrew temankan any&uncle jalan2 :)

 Moment ini paling indah...sangat sangat indah :)

Rindu pada Labuan belum habis skrg diriku sedang rindu Jakarta dan Bandung pulak :)


happy read ;)

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

rindu labuan gakkk.. :(

~izan~ said...

mcm2 rupa dan gaya akak. i loiiikeee! seronoknya bergumbira melayan angin pantai... manyak syok tu hehe...

Fieza79 said...

ceria je mamy kat Labuan...mesti tgh rindu moment kat sana kan...

ctmarqonah said...

Posing jgn xposing kak!!! Ewaaahhhhh!!!!! Gambar pantai yg last tuh, mase sunset ke??? Cantik sgt... Wat wallpaper cantik tu...

rasp said...

mmg best dpt ke pantai...
rasa tenang jer kan...
cantik sungguh gambar sunset tu...

eB ezrin said...

nk pegi. hu3. jeles3. hmmmmmm

Mimy Hamid said...

serius tak pernah tau yang labuan ada tempat cantik gini sbb tak pernah jejak...best nya bila la nak sampai labuan ni

sue zainun said...

ish2..dapat layan angin laut best nih..jeles2..:p last gi laut thn lepas..:)

Cik Ina Do Do Cheng said...

Subhanallah cantik sangat, cik ina cintakan pantai yang indah cam tu.rasanya mau melekat kat sana : )

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...cntik lautnya..sy pun suka pntai...

YaYaNsMuM said...

Bestnye, jalan-jalan makan angin...release tension...bila la yayansmum boleh g makan angin nie..hehe...neway, slm perkenalan.:)

ratusiput said...

wah...3 baju yg berbeza pegi laut smpai 3 kali ye...mmg tenang kan kalau dpt tgk laut.tp ratu suke tgk je n main air skit2.mls part air masin je.tp laut mmg heaven.lg ade sunset cmtu...mmg sgt2 cantik...ntah bila nk sampai labuan.... :)