Thursday, January 26, 2012

Aktiviti kami di Labuan ;)

 Untuk luangkan masa dgn Family kat Labuan kami sebolehnya gunakan ruang yang ada utk santai dan jalan-jalan...paling tidak pun ke Ugana tak pun tepian pantai selain mkn bersama dan borak2~ itu je pun yg ada kt Labuan ;)

Bagi yg tak pernah kesini...Labuan pulau yg sgt kecik..kecik dari Langkawi namun sangatlah best kat sini ;) sebab tu mamy suka sgt bila tiba balik ke sini :D suasana sini tenang je...suka sgt :)

 mama,kakak dan grace kesayangan sy :)

 Sayang kakak sgt sgt..terasa kakak peganti arwah mak itam karektor mereka sama! baik,lembut serius!kakak mirip arwah makitam kesayangan mamy..terima kasih Allah kerana pertemukan kami berdua :)

 Love this moment! so so much!!
Love,Love,Love
 masa ni,lepas je selesai beli fm.. mereka pun gigih pilih fm yg cantik2 utk mamy bawak [ulang ke Semenanjung :)
 Cokelat mmg lah murah tp taklah mamy borong sakan..sbb masa ni tgh berjimat cermat sbb balik dari sini.. mamy ke Jakarta-bandung pulak ;) jadi beli apa yg perlu sahaja :)

 masa beli belah cokelat nih..baba takde dekat ..jadi pakai beli jer.pastu dia suruh mamy beli rokok dunhill merah sekaton..mintak kt cashier dia bgtau dah habis..jadi haku pun sukati jelah amik kotak kaler hijau ke (biru) gitulah...

masa nak pack brg masuk dlm bagasi baba tgk rokok dunhill kaler hijau dia hangin =P huhu lekkklah..salah ai kah? bukan kah itu rokok jugak kan? hehehe manalah tau rokok ni ada rasa berlainan...sedut jelah abang oiii janji benda tu berasap =P tihehehehe

 ini hari berlainan..sebelum pulang cuci mata say bye-bye kat mutiara itu semua :")

Ok,lepas ni kalau balik sana mahu borong mutiara banyak2 ;)
happy read ;)

9 comments:

Mimy Hamid said...

labuan macam pulau langkawi gak eh..best jugak kalau soping sbb duit free..best la mami leh pegi lagi..hajat hati nak gi labuan lak pasni lepas mami review...

ctmarqonah said...

Rokok yg kaler ijau biru tuh kalau x silap rase menthol... Berangin skettt kott... Tuh yg beliau hangin... Muahaahahah!!!!

Very happy family la kak.... Teh doakan semoga hubungan akak and in-laws sentiasa macam ni...

munna said...

best juga Labuan ni ye... bila lah sampai sana agaknya

Cik Ina Do Do Cheng said...

rokok dunhill kaler hijau tak kick, berangin : )
seronok tengok ko jalan kat labuan cik ina teringin seklai nak pegi sana. tunggulah suatu hari nanti.

-Sara- said...

org yg isap rokok je tau mane best mane tak best..kite mnela nk tau kan..hehe

~izan~ said...

takpe kak,lps hisap tu mesti cool gitu sbb menthol kan hehe..

jeles tgk akak kat sana..bila ntah nk smpai sana.dgr aje akak dgn pyus borak2 psl labuan ari tu hukhukhuk

Softtouch [Hanim] said...

yelah kak setiap warna tu rasenya lain kot..sy pun xfhm siap jelah kan..sbb asben sy pun mcm tu jgk kak...

seronoknya family inlaw akak kan..sgt sporting...hepy sy tgk...

seronoknya smbil balik kg smbil bercuti..sy pun kalu balik kaule tu pun rasa mcm p holiday je yelah setiap kali balik ada je tmpat br kami pergi atau lalu..heeeee

Mama Gee said...

baru tau labuan lebih kecil dr langkawi...hik3

ratusiput said...

tu la org lelaki ni isap okok pun mesti nak kena ngan tekak kalau tak takble isap.nyampah.ehehe.tgk kfc tu trus teringat makan kfc kat batam.no coslow...no whipped potato ok.ayam makan ngan nasi putih.ayam pun satu perisa je.masin.adoiiii...