Tuesday, January 17, 2012

Jutawan Rupiah ;)

Insyaallah Hujung minggu ni mamy ikut myfamily bercuti ke Jakarta-Bandung :)

Tapi percutian kali ni mcm kebiasaan tanpa suamiku sebabnya? siapa line tentera ni mesti tahu kenapa..jadi tak mengapalahkan yg penting kita bergembira dgn apa yg ada ;) "abg dok rmh dendiam balik je dr percutian nih kita plan percutian lain pulak yeh" ;)

 INFO : RM401.35 bersamaa RUPIAH1,150 < ini nilai utk semalam :)

untuk hari ni tak taulah mungkin lebih tinggi atau kurang kena surveylah ya ;) mcm haku tak kuasa nak servey2 jadi jln mudah tukar je kt money changer kt dlm giant kelana jaya :)
 Terima Kasih Allah atas rasa gembira ini :)

happy read ;)

15 comments:

miloais milo said...

selamat bercuti2an ye....

atty's said...

beshnya cuti2 lagi, jgn lupa beli ole2 ye

mama tim said...

wee best best..bandung syok sejuk jer..tp jakarta pnas sket la n jem yg amat..
neway hapy holiday yati..

rATu kEBaYA said...

selamat bercuti...

Mimy Hamid said...

selamat berjutawan mamy kat bandung..soping banyak2 key...kalau rasa nak beli lebih buat jual pun ok gak....ai sudi nak tengok2..heheheh selamat bercuti

rasp said...

bestnya nak gi holiday....
nak itut.....
feeling jutawannn!!!

mysarrasara said...

best nye g bandung....slmt b'shopping sakan ye....

Fieza79 said...

best nya nak gi bandung..sempat pi medah je hri tu..bandung blum penah pi...mesti lg best kan..org ckp bandung lg syok...hehee

ratusiput said...

ya buk...kaya...kaya....bawak juta2 gitu...kalau kite dok msia duit juta2 cmtu kan best...ehehe....FM satu ye :)

munna said...

bestnya nak bercuti-cuti lagi ye Mamy.......juta-juta...mamy kayo

ctmarqonah said...

kayooooooo!!! makcik kayoooooooooo!!!!!!!!!

Mama Gee said...

bestnyaa mummy....
bilalah g nk sampai sana nih..

syariza09 said...

mesti sekarang ni mammy bilang hari jer kan

~izan~ said...

akak,jgn lupa cukai ari tu tau hahaha!

hepi holiday akak!~

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak.....cuti2 bsama family...hepy holiday....xsabar nk bc akak update pasal p holiday nie...