Monday, January 9, 2012

Assalammualaikum :)

 Alhamdulillah sy kembali setelah dpt rehat yg betul-betul rehat selama 2 minggu :)

Alhamdulillah Allah berikan kegembiraan yg melimpah ruah selama 2 minggu itu :)

Seperti kebiasaan sejak berkahwin dgn org jauh..rutin pulang ke kampung (Labuan&KK) sudah menjadi aktiviti wajib setiap tahun..nama pun kampung jauh kann maka cuti pun mesti panjang (menangislah ko bila tgk slip gaji bulan nih =P) HAHA ;)

Ok,itu masalah yg boleh di rawat dgn (mkn megi) sampai hujung bulan HAHA (?) tihehehe

apapun,sepanjang cuti kali ni diri ini teramat bahagia dan gembira ...aduhaiii tak terluah bagaimana perasaan itu..sampaikan emosi sedih nak tinggalkan family in law buatkan diri ini demam! sbb terlalu sedih T.T~

..cerita ceriti dan aktiviti disana nntlah apdet sbb skrg sedang bizi nak menghafal RM kepada nilai Rupiah ngehhngehh ;)
 Ohhh Labuan aku rindu,aku rinduuuuuuuuuuuuuu ~

happy read ;)

10 comments:

munna said...

melkam back mamy.... seronoknya bercuti ye...

Fieza79 said...

patut la lama menyepi...blk kg rupa nya...welcome back mamy..! mamy amik cuti tanpa gaji ke...alorr nangis tgk gaji bln ni kan...hehee

mamyharraz said...

munna: tq :)

fieza: hehe cuti tahun mmg dah habis..terpaksa amik EL hukhuk ;)

:: Mrs.Eady :: said...

labuaannn!!

miloais milo said...

owhhh.. cuti2 balik kampung rupanya... patutlah lama senyap....

welcome back! :D

syariza09 said...

pasni n3 labuan bersambung ngan n3 bandung la pula..hehehehe

ratusiput said...

takpe..nanti raya boleh balik lagi..kumpul duit banyak2 pasni wat cover... :)

Mimy Hamid said...

2 minggu mamy cuti best tul...ai jeles hokehhhhhhhh..mesti mood cuti lagi ni kan....

ieda said...

misss u dik ! ... ;)

mama tim said...

welkam back mamy..camtulah klu kawen ngan org jauh kan..

yg bab nak kira wang rupiah ku tahu kenape..haha..