Wednesday, January 18, 2012

Hadiah Krismas & mlm New Year

Family suami ada yg sambut krismas jadi ; marilah kita meriahkan suasana dgn mereka yg kusayang :)


25hb haritu kami kan ada kt KK jadi masa krismas tu tak dpt kumpul semua adik beradik..maka nya mama, kakak dan adik beradik lain plan utk kumpul,bagi hadiah dan buka masa new time ;) ai ok je dapatlah merasa collect hadiah dari mereka-mereka semua ;) *happy*!!

Mula-mula dtg rmh kakak ingatkan bwh krismas tree tu hadiah olok-olok je..rupanya semua tu hadiah yg ada isi terus auwmmm mahu! dan wish harap2 ada lah utk aku hadiah tu ngehh ngehh ;)

Yeayyy itu mamy&family punya ;)

ini antara yg dpt di collect ;
Felicia : bg hiasan gong ada tulisan Labuan (sukaaaaaa)
Kak Julie : bg set lilin (sukaaaaaaa)
dapat cokelat kinder ;)
kakal dpt kereta control ;)
Turn mama dpt hadiah ;)
turn kakak pula ;)
Happy sgt time nih rinduuuuuunyaaaaaaaaaaaaaaaa
yeahhh ni hasilnya :)

TQ semua sayangku :) love love love

alahhhh alahhh alahhhh ank mama busyuk banga tua bangka nak bermanja ;)
ok,kiutlah tu bang oiii =P

MALAM NEW YEAR

Sehayat mamy lah kan tak pernah joint tgk bunga api ke bila tiba new year,merdeka segala jenis sambutan tak pernah haku sambut...tau tau je dah berdentum bunga api time tu haku bangun nak kencing tak pun betulkan selimut =P tihehehe dlm hati cuma berkata *ooooo dah jam doblaslah nih* huhu


Jadi ; sambutan new year bersama-sama mereka di Labuan adalah yg menyeronokkan lagi2 dgn family members je kann ;)

*exited sampai haku ter hanginnnnn dgn baba* kahkahhh ok,ok bab hangin tu biasalahh kata pompuan....hangin2 ni ibarat lagu&irama tp kejappp jer you kenyit-kenyit mata kt ai oklahhhh tak gitu bang ;)

Felicia adik ipar mamy ;) dialah pengelola majlis mlm tu ;) tanpa Fel mmg tak menjadi acara mlm tu ~sporting sgt family mlm tu :)

anak buah kesayangan anty ;) ehhh ank sendiri pun ada kt situ ;)

Game mlm tu ;

:menari sambil letak belon kt muka antara muka
:minum air limau suam guna straw
:mkn epal hijau
:letopkan belon kt kaki
:rebut kerusi
:limbo (haha yakin je limbo alahh yg guna kayu pastu lentokkan badan)

banyak lg tapi lupa sudah hehe
yang ni tiup belon rasanya ;)

"Nica,jgn marah ai aplod your pic kt sini ;) "
ni mkn epal hijau ;)
rindunya kt kakakkkkk rindu gegirl jugaa comel ank anty ;)

ok,yg ni menari atas kertas ok,yg ni mamy menang dgn kakal hehe :)

haaaa yg nilah nama limbo kan ? hehehe

Penutup mereka berkaraoke dan mamy dah pun tido tihehe ..apapun ini mmg momen yg palingggg indah utk dikenang :)

Happy New Year utk semua ;)))

happy read ;)

12 comments:

ratusiput said...

mmg meriah ni...siap ada game lg.kalau kite jrg2 balik...pastu skali balik sambutan camni mmg rase happy sgt kan.teruja...takpe jgn sedih2...nanti balik lg k.. :)

-Sara- said...

meriahnya..siap ade game! best dpt adiah byk2 gtu :)

~izan~ said...

akak,dah mcm sukaneka plak.seronok kemain gini..meriah. dpt hadiah plak tu..mengeratkan lg kasih syg kan kak =) so sweet!~

ieda said...

meriah nye dik
seronok dengan suasana macam nie
dpt gak bersama di hari krismas nie ye dik ..
adiah betul tuu .. cam x cayeee
ekekek jeless sebenarnyeee .. ;)

siap ada acara new year layie .. ;)

Fieza79 said...

meriahnya krismas..merasa gak sambut krismas..mesti rindu saat2 tu kan..

wahida said...

ya Allah meriahnya...dah macam family sukaneka...best gilak!!

Mimy Hamid said...

meroah mami..untung uolss family dapat merasa budaya perayaan lain..teringin nak hadiah dari santa..hehe berangan masa kecik dulu...

ariana said...

Seronok tgk happy family..:)
Dapatlah merasakan suasana krismas ngan diorang ye..nampak meriah sgt..

LiErOSe~QiEmi said...

wah siap ada game.. best je dapat kumpul dengan family & ada aktiviti dgn diorang kan..

ctmarqonah said...

Gileeeee meriahhhhh!!!!! Xpeyah celebrate kt tgh padang... Memang happening gileee laaaaa fmily-in-law akak ni... Saya suka, saya suka (mcm Mei Mei dlm upin ipin)....

syariza09 said...

best mammy dpt merasa smua tu...meriah pula tu siap ada game..tp yg plg best dpt hadiah la..ujung thn ni leh dpt hadiah lg kan

Softtouch [Hanim] said...

wa...meriahnya kak....untung kan kawin cmpur..boleh kenal n rasa budaya yg lain dr kita....family MIL akak sgt sporting..