Monday, February 27, 2012

Dinner kt Telok Cempedak :)

Haiii ;)

Citer ni bulan 7 tahun 2011 hew heww lama kann dok dlm draf ;P
Tengah free nih..keje tak dak..belek draf ada gambar terus mengimbas kenangan di Kuantan :)

Bulan 7 tahun lepas kan kami sumer ke Kem Kuantan ambik baba yg baru balik dari misi Lebanon jadi,sambil-sambil tu berjalan-jalanlah kami dan yg bestnya dapatlah mamy joint gathering kwn blog yg kebetulan buat hari yg sama ;) rezeki kan :)

Meraka tgh tunggu mamy pulang dari gathering blogger ;P time ni izan yg hantar mamy kat sini terima kasih banyak-banyak utk izan :)
 
Harraz Haikal kesayangan semua :) dukung mmg hobi dia..berjalan setapak dah lenguh kaki.. heloooo mak kau yg 'sihat' nih yang patut komplen bila jln lenguh kaki tahuk? =P  tq baba sbb sentiasa rela dukung ank bobok nih ;)
Jalan-jalan kt tepian pantai teluk cempedak adalah artis buat persembahan ~ oklah buat hiburan ..sedap jugak suara dia ;)
Sesi meng 'pow' atok,nenek,cikngah dan baba ;P mamy hanya mampu tengok :)
Cikngah kesayangan kakal ;) ada cikngah otomatik mamy terus jadi musuh dia T____T sampai hati :(

Kami yg lapar ;) di sebabkan lapar mestilah order melampaui tahap kan? hihihiii menu pilihan bersama :)
Kakal bab mkn mmg tak heran ~
Makan kat sini ;) tempat mana ko jgn tanya sbb ni kejadian tahun lepas =P sedangkan smlm aku mkn apa pun dah lupa inikan pula kejadian yg makan tahun lebohhhh~ hehee
menu yg lazat-lazat ini yg sempat di snap yg lain2 tak kuasa dah nak snap sbb mahu menikmati dgn feel ;)

Penutup cerita Kuantan mmg best...dan mahu lagi kesana jika ada rezeki :)


happy read ;)

8 comments:

rasp said...

tgk food semuanya nampak sedapppp...
lagi sejam nak lunch nie .....

atty's said...

lapar tau tgk food..
budak2 kalau tak mengepow, mmg taksahkan..ada je

wahida said...

kakal ni geram lah aku tgk...badan dia semangat...rasa nak peluk2 je dia ni...

kakal, auntie nak cubit pipi boleh?

ratusiput said...

kalau time lapo mmg kan..rase mcm nasi sepinggan tak cukup.lauk berjenis pun tak cukup.ehehe...tp best kalau dpt makan reramai camni..

syariza09 said...

ok la tu ada gak dlm draft, kalo sy ntah mana ceruk la nk cari citer2 lama ni, last2 trus terkubur jer, x dpt la nk simpan kenangan lam blog.

dh lama x menjejak kaki ke pahang

munna said...

kalau ke kuantan... mlmw makan kat Tanjung Lumpur memang sedap Mamy

mama tim said...

kuantan mmg best..tp klu ke dpn sket lg best kat beserah..pantai dia pergghh..cantek bersih..tim pon suker gi kuantan n beserah..

ariana said...

oh..kat Tc ye..tp masa ni kita belum kenal lagi..lainkali kalau dtg Ktn lagi..jgn lupa contact akak ye..:)