Wednesday, February 22, 2012

Ditunggu & akhirnya :)

Alhamdulillah setelah 12 tahun setia bekerja kt sini akhirnya semalam dapat berita gembira ;

SATURDAY : OFF DAY

Sebelum ni otened sabtu ke 2 & ke 4 off ..hmm letih okeh nak keje hari sabtu nih...sentap haku tiap kali dtg sabtu sebabnya selalu miss aktiviti keluarga,aktiviti bakat (kem) pokoknya segala hal yg menarik jatuh hari sabtu mmg aku sentap!! tengok family g breakfast sesama arggghhh!! jeles! tu belum mak balik kampung selalu aku ditinggalkan ~

Now,mari kita gembira sbb dah confirm dpt OFF DAY ;)

Walaupun dengar-dengar itu ini kurang enak ttg yg akan berlaku itu semua aku tak amik pusing...yg penting gaji,bonus tetap ada yg paling penting happy sgt kerja kt sini dan sgt bersyukur dgn apa yg di perolehi skrg nih..biarlah apapun berlaku insyaallah daku akan setia ;) ewahh :D biarpun org silih berganti selagi ada daya aku tetap akan disini! itu tiada sapa dpt halang kecuali sudah di takdirkan ~

Jarang nak apdet ttg ofis sbb bukan ada aktiviti bersama pun dgn kwn2 kt sini..lagipun haku jenis mana2 pun boleh joint..jadi mmg takde geng tetap =P yg tu aku rasa ok ai follow...yg ni ok ai follow gak....dah takde nak follow dok jer dendiam =P

Okey,harap-harap lepas ni adalah berita yg lebih sedap di dengar...yg tak best takmo dengar ;P

happy read ;)

17 comments:

atty's said...

alhamdulillah, kty pun dulu keje sabtu..tp sejak setaun ni dah tak keje dah sabtu..

rasp said...

alhamdulillah....mmg satu berita yg terbaeeekk lah sis...
sabtu off, byk aktiviti leh join kan...

mama tim said...

oklah tu dah tak keja ari sabtu kan..syok blh luangkan masa utk famili terchenta..

mamyharraz said...

kty:alhamdulillah happy sgt :)

rasp: mmg berita terbaik yg di tgg selama ni..happy :)

mamatims: insyaallah lepas nih bolehlah joint depa :)

Mama Gee said...

best tu...lg sakan jalan nnti...hehee

-Sara- said...

tumpang happy utk akak :)

syariza09 said...

mmg best ler cuti sabtu, pasni mesti mammy leh joint xtiviti ngan famili

ratusiput said...

kalau keje site dulu mmg mimpi je la nak cuti ari sabtu.keje ttp 6 hari seminggu.mmg susah nk berjalan.tumpang hepi sbb yatie akhirnya berkerja 5 ari seminggu.cam org gomen gitu.seronok skit kan leh plan holiday utk sabtu ahad.. :)

wahida said...

wow!! 12 tahun ko keje situ nok? terbaiklah!!

aku dulu pun kena keje ari Sabtu masa keje private dulu..kengkadang Ahad pun keje tau...sedih sgt...huhu...tapi tu dulu la...

apapun, kalau kita enjoy dgn keje kita, kita mmg akan keje ngan ikhlas kan...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. lepas ni tentu tak sabar2 nak tunggu hari sabtu setiap mingu kan..

ieda said...

yang penting rejeki yg kita dapat halal dikk .. mana2 yg x suke tuu memang kena duk diam2 ekekek ;)

ctmarqonah said...

Waaahhh!!! Congrates akak!!!!! Berbaloi baloi akak setia 12 tahun.... Pasni weekend, mesti schedule akak full dgn family... Pastu hapdet cite byk2 kt blog okehhh!!!!!

eB ezrin said...

tumpang hepi :)

munna said...

alhamdulillah... banyaklah aktiviti masa weekend lepas ni

nazirah said...

hehe betul2 tu kak..
tkpe at least kte hepy
dgn life kte n yg smstinye
sbtu tu cuti.. uwaa heaven kan ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

xsuka keja hari sabtu...heheheheh dulu masa dedi amani kena keja hari sabtu..tension jerk..terus suruh dia cari keja lain..alhamdulilah..akhirnya..dapat jugak keja yang cuti hari sabtu ...

Softtouch [Hanim] said...

seron0oknya cuti sbtu kak....opis sy xtau bial nk cuti sabtu..letihlah nk keje ari sabtu ni....