Wednesday, February 29, 2012

Selamat datang March :)

 Selamat datang March :)

Semenjak ofis hour dah bertukar muka ni dah awal nyampai kt ofis ;P kalau tidak manjang lewatttt masuk pun secara seludup tunduk-tunduk pastu laju-laju amik tempat duduk on pc kejung dlm 15 minit agak2 line clear baru bangun buat air ;P hehee

Tak paham sgt tau..bangun cukup punya awal..jam 6am dah bangun.. gedik sana gedik sini masuk kete lahhhh dah jam 8.15? cam biasalah masuk gear pecut laju-laju..alahhh laju kt highway waktu bekerja meter tak bergerak! stay 20kmj T___T JEM!!

Okey,itu citer lepas..kita mulakan March dgn jadual yg baru ;) jadi pastikan jam 7am dah ada atas highway!
Alhamdulillah dah 3 hari ni awal je sampai kt ofis :") lepas ni tak boleh ngelat lagi nak lambat2 sbb managment sudah di perbaharui jaga-jagalah kau disitu ;P

Kelmarin dan semalam agak konfius..sama ada mahu ikut mak ayah atau tidak..cuti pulak laju je aku submit..hmm tiba2 fikiran dah berubah jawapannya takmo ikut mereka esok..jadi,abg askar dah pun amik cuti utk jaga abg kakal manakala mamy kerja mcm biasa ;) sat g nak masuk bilik bos bitau esok cuti cancel ;P

 Sukaaa sgt pepel karot nih! kt speedmart murah berganda dr tempat2 lain.
hehe kena mark nama sebelum boh dlm peti ais opis nih..utk elak kekeliruan ;P

nota: nak tanya tak tau camana..tp kan..kwn2 yg jengah sini tau link cantikkan blog boleh bg tak? takmo yg mahal..bukan nak ubah banyak..cuma nak buat susunan bg kiut sikit..smlm try cari kt tuto tp tak paham :( *stress* 

happy read ;)

16 comments:

wahida said...

tak pernah minum lagi...huhu..

kat umah tu anak2 duk mintak vitagen je..

nnt nak try gak la...mahal tak sepeket gitu?

mamyharraz said...

wahida:sepeket 3 pcs rm2.99

atty's said...

kenapa lak cancel cuti nya..?

YaYaNsMuM said...

Tak penah minum lagi....sedap erk...nak try la...:)

mamyharraz said...

kty:sbb sy tak jadi ikut makayah :)

yayansmum: sedap :)

-Sara- said...

akak, best ek air tu? nk try gaklah :)

Cho Zila said...

pernah cuba sedap gakkan...
akakpun teringin nak cantikkan blogtu.. rasa macam tak berseri...

Pepel BoNda AmaNi said...

hari2 datang keja lambat..kekekkeke punch card tue asyik merah jerk....

rasp said...

i pun kkdg bangun extra awal...
kengkonon nak gerak awal skit...
tup tup tengok timing sama gak gerak keluar hehehehe...
tapi takat nie on time ler sampai opis :)

sedap ker tu sis...
tak pernah minum...

munna said...

munna pun tak pernah minum air tu lagi... berangan juga nak cantikkan blog tapi tak reti2... takut je ada yg hilang dlm blog tu nanti

Hanis Azla said...

wah.. perubahan yg baik tu.. bagusnya.. akak pernah minum air tu sekali aje.. dah lupa dah rasanya macam mana.. he..he..

eB ezrin said...

x pernah minum. tringin la plk :)

mamaNoriz said...

oh, sedap ni ek...

selalu nmpak di giant tpi cam mahal kan dr airkotak lain...

ariana said...

Nak try lah purple carrot ni..bagus utk mata ni kan..

Yati blog akak dah tukar rupa baru..tp tak tau lah makin ok atau tak..main hentam je..hehe janji ubah selera . Yati cuba lah google kat The cutest blog in the blog..mcm2 design ada.. free..hehe

Softtouch [Hanim] said...

sy sbb anak sekolah kak tu lah dtg awl opis...kalu x lewat jgk..kat opis sy tu kalu lmbat mulalah HR tu perli2...nyampah...tu sbb sy cube dtg awl...

air tu xpernah rasa..sedap ye nnti leh cube..

sy pun teringin nk ubah blog..igt nk order header je...hehehehe

akak cube p sini http://ideatheyanasensei.blogspot.com/...sy suka design dia sebab comel2...ugt nk tempah header tp nnti2 kot...

syariza09 said...

hahaha...harap2 berpanjangan lah dtg awal yer. sy pon asyik merah jer pun card, malu ngan boss. kalo nk awal, mmg ken akul 7 atas jalan, baru la dpt elak sikit jem yg banyak2 tu

air tu lom pernah rasa. slalu lam freezer ada stok soya bean