Wednesday, February 15, 2012

Wondermilk

 Wondermilk cup cake , Solaris Hartamas

Kalau berblogwalking mulalah terpengaruh..terutama bab-bab makanan!pastu mulalah menggagau mencarik tempat tu sampai dapat (bergantung keadaan juga) ;)

Okey,kali ni tekak ni terpengaruh dgn kap kek yg comel giler rasa syg nak makan sbb terlampau comel ;P dah comel sedap pulak tu...hadoilahh mmg sekali dtg mesti nak dtg lagi ;)

Chat dgn cikngah ajak dia p cari..dia ok,jd petang balik keje terus cikngah pick-up mamy&harraz bwk p mkn cupcake :D

 Pilihan mestilah red velvet ;) kami amik set hot coffee+one cupcake = RM10 pastu add 2 pcs satu RM4.50..
kira kami mkn hari tu 3 cup cake yg berlainan perisa ..amik choc orenge,red velvet dan blubery :) 3 ketul pun jenuh nak perabihkan sbb muak~ tp kalau lapar 3 ketul tu jgn harap cukup =P
 Cikngah belanja kami ;) tengkiu cikngah...lepas coffee2 kt sini kami g makan indo mee pulak kt safi,hartamas :D
 Harraz cam biasa..dia tak suka mknan manis camni...rasa2 sikit main je lebih..tumpahkan gula...ketuk2 meja itu lebih bahagiakan dia ;P
 kiut :)
ni masa baik..bukan main peluk cium..cer time gaduh *pitammmmm* tp cikngah mmg pujaan hati kakal..ada cikngah mamy dia tak layan ..sabarjelah ;)

happy read ;)

16 comments:

mama tim said...

wondermilk..tak penah gi sana hartamas pon tak penah sampai..huhu..
kakal cam biasa ttp comel wlpon suker ketuk2 meja ekekekek..

POSH76 said...

tak pernah rasa harus terai ni...cam bes jer

rasp said...

i pun kureng skit kalo cupcakes...
sbb slalunya manisnya extra skit dari cake biasa :D

ZSqueenbee said...

yg ni bkn kt publika kew?? sye ni suke jugak mencarik..hihi..

ariana said...

Manjanya ngan Cikngah dia ye..:)

Riri Yoorin said...

ooo mamy dah jumpe wondermilk :) sori mamy cant help u much lately :)

mamyharraz said...

tim:awk tu jauh dr hartamas hehe tp kalau dtg hartamas roger ai k ;)

posh:try ;) sbb best :)

rasp:tulah..setakat rasa sesikit tu oklah sbb manis :)

ZS:yap.ni yg kt publika,hartamas :)

k.ariana:mmg manja dua org tu :)

cikriri: takpelah ankku syg..nnt dah free kita outing sama2 ya :) miss u :)

wahida said...

dekat sgt ngan ofis aku...aku selalu lepak publika tu...

miloais milo said...

sedapnya cupcake...
nak plak red velvet kan>>>>

Pepel BoNda AmaNi said...

sedapnya.......

YaYaNsMuM said...

Wondermilk...?owh..bila la agaknya YM leh smpi..huhu.Sedapnye cupcake...sukeee..

Qhaifa Nur said...

comey kap kek.....
macam tak puas je nak makan hik....

nazirah said...

wah kak.. cci lama dah tingin nak p wondermilk ni .. uwaaaa jeles2.. hehe harus ajak encik tunang ni hehe

syariza09 said...

alaa...x jelas pula pic cup cake..tringin juga nk mkn CK yg sedap ni
Kakal & cikngah nampak serasi sgt

ratusiput said...

ratu kek red velvet pun tak pernah rase lg sedih kan.ehehe.nk buat sndiri pemalas.ade jugak dgr org kate cc wondermilk sedap.teringin gak nak rasa tp jb rasa takde wondermilk ni.

Softtouch [Hanim] said...

wondermilk..nak cr nie..Rasenya kat CHitta Mall ada ni.sy pernah try red velvet Bisou punya pun sedap kak..try lah...