Tuesday, February 21, 2012

Ke rumah cikngah ;)

Baru balik dari rumah cikngah ~ makan-makan kt sana ;) pastu happy sebab buat karemel menjadi :)
Jadi,sampai je rmh mak terus on laptop nak apdet =P well nak buat camane "tabiat" asal happy je apdet asal benda baru je apdet tp kalau ai sedang bersedih tak hingin haku apdet ;)

Owye kami dua banak stay kt rmh mak sbb suami kursus kt pd seminggu nih ;)

Tengkiu cikngah masak mcm-mcm ada bihun,ciken wing,cucur udang dannnnnn ;

 
my karemel :)
yamiiii oklah tekak ni boleh mkn pastu tekak ni bgtau sedap =P 
cuma tak lawa jew tp bila masuk tekak ok :") hehehe 


Kot sesapa nak dtg rmh bolehlah takat nak jamu desert nih ecewahhhhhhh :D

esok ada farewel tp entah mahu joint ke tidak..tgklah camana ..makin hari ramai pulak yg meninggalkan BG hanya aku yg setia kt BG insyaallah selagi daya :) Sejak-sejak nih line kurang clear mahu aktif online kt opis sbb tu dah jarang masuk sana sini~ kalau ada chance cepat2 apdet blog tu pun kalau sempat ;) 

...nak tidokan ank ..mata dah ngantok slmt malam dunia :)

happy read ;)

16 comments:

ctmarqonah said...

Puding karamel ni laaaaa yg teh buat xpernahnya nk menjadi kakkkk... asyik lembikkkkkk aje yg jadinyeee... Haiiihhh...

rasp said...

i loooovveee caramel nie sis...
yummeh tapi mmg malas bebenor nak buat hehehehehe

-Sara- said...

cewah! menarik nmpk! mst sdp! :)

mamyharraz said...

teh: nnt try boh tepung jagung sikittt sure tak lembik :)

rasp: ni tiba rajin..cer time malas gas bertahun tak bertukar =P

sara:dijamin sedapppp :D hikss hikss

Riri Yoorin said...

amboi mamy..sedap nyer terliur smlm cik riri tgk..

yummy nnt kita buat potluck nak pehtu picnic tepi tasik hehe

mamyharraz said...

riri:plan cepat k pastu boleh awk amik pic mamy&kakal ;)

ieda said...

aduhhh dpt lak caramelll .. perghh sejuk2 sdap dik :)

wahida said...

aku paling suka caramel weh...anak2 aku pun suka...

dessert yg paling mudah dan cepat nak buat...hehe...

NM02 said...

suker mkn yg betul2 tgh sejuk... nyum nyum... tapi tak leh mkn banyak.. rasa mual. tapi sedap kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

mummy nak caramel jugak..pleaseeee... :P

syariza09 said...

sedapnya.....dh lama x mkn karamel..ok la tu mammy dh menjadi buat tu, rupa x penting, yg ptg rasanya sodap :)

eB ezrin said...

cedapnyer. terliur sudah :)

LiErOSe~QiEmi said...

sukeee..suke sangat puding karemel... alaaa.. dah tingin dah

ratusiput said...

ha...lepasni bolehlah buat kek marble karemel pulak... :)

munna said...

PUDING YG BEST DAN MUDAH JE NAK BUAT... MAKAN SEJUK2 MMG BEST MAMY KAN....

ariana said...

bestnya puding karemel tu..dulu2 akak tak tau kena buh tepung jagung tu..patutlah lembik..hehe