Friday, August 31, 2012

1/9/2012 - masih di Labuan

Cuti raya sampai sebulan! mmg tak agak-agak..jangan ko masuk ofis esok dah ada org ganti tempat ko sudah ;P

Ohhhhhh indahnya cuti kali ni...bersantai-santai..bersama-sama ipar duai heven sgt ku rasa ;) adik beradik suami ramai sbb tu best..ada je aktiviti - makan,borak-makan borak ohhh sukaaaaanyaa...terus pandang muka suami tanya soalan "abg lagi bape tahun nak pencen"? hihii

Tapi...rindu jugak kt family semenanjung...rindu masakan mak..rindu nak borak2 dgn mak ,cikngah..rindu nak jln2 g tesco dgn mereka berdua..rindu rindu rindu~

Adat kehidupan mmg begini mestilah ada rindu-rinduan barulah manis ;) syukur Ya Allah beri rasa nikmat begini :)

Flight pulang ke Semenanjung minggu depan kot..nampaknya monday ni dah boleh pack-pack barang masuk bagasi..sepanjang cuti ni nak apdet blog tak feel..nnt dah masuk ofis aku katam kan semua cerita sekali gus! selesa guna pc ofis sbb besarrr dan tak de gangguan hihii elok sgt kan masuk keje tujuan utama nak apdet blog jew hewhew..

ok stop disini dulu ;)



happy read ;)

9 comments:

Nong Andy said...

Labuan area mana? sg. bedaun? Sg Lada? rancha-rancha? Tjg Aru? Merinding? hehehe... aku asal org labuan bah ni. lahir sana Labuan. school di SK Kerupang smpai darjah 5. Jadi ramai la sepupu sepapat di sana.. mana tahu hubby ko tu sepupu aku hehe...

*oh ya.. buku tu kalau mau beli terjah ke link Orbit Hijau

http://orbithijau.blogspot.com/2012/08/tamu.html

ieda said...

wahh dikk
lama bercuti nie
seonok nyee ;)

ellynadyra said...

amboi koooooo cuti x hengat!

Kesuma Angsana said...

selamat hepy2 cuti yek!

wahida said...

pc ofis mmg sgt best utk update blog...haha...kalau kat rumah tak feel, ada je gangguan...hahaha...

Riri Yoorin said...

mamy sila la balik semenanjung.. cik riri nk dtang beraya

-Sara- said...

welcome opis kak! :)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah lamernyer bercuti...

norhidana said...

perkh lama nyer cuti dik oi... sebulan sampai... jgn lupe ole2 utk akak tau