Monday, December 3, 2012

Hari pertama Harraz

Alhamdulillah Harraz anak bujang kesayangan sudah pun memasuki alam persekolahan :)

Permulaan dalam dunia tadika..syukur apa yg mami bimbangkan semua berakhir dgn positif . Harraz Haikal berjaya tempuh tanpa ada drama airmata :) bravo baby!! mami yg sedih sbb tak sampai hati nak lepaskan dia..biasalah perasaan itu kan..bayangkan selama 4 tahun ni mana kami pernah berpisah..melainkan mami work..
Masa awal lagi,jd kami g breakfast kt kedai john sebelah bp jln kuching tu..hehe pakai petik je panggil kedai john..nama kedai tak tau..tp abg amik order tu nama john jd kitew panggil je kedai ni kedai john hihi..

makan roti tampal ..nenek dgn harraz makan roti kosong :)

Terima kasih mak temankan kami dua beranak..semalam baba on duty for 48 jam! ohhh my...makin kuruslah abg askar tu..takpelah bang..keje lah elok-elok..ai ok jer handle ni semua *matakeatas* ;P hehe kadang tu aku merungut jugak..tp apalah daya...demi tugas biarkan dia keje dgn aman..

12.30pm - Kelas finish..mami amik Harraz dalam keadaan ceria..happy sgt mami tgk dia..Alhamdulillah harraz boleh sesuaikan diri dalm dunia persekolahan ;)

Januari nnt baru kita suruh baba belikan kasut,beg serba baru okey ;)

happy read ;)

29 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

yeayy..bravo abg harraz :)

♥cikmOt♥ said...

harraz mesti kuat...kata abang kan...
mana leh ada drama air mata mami...mami yang over ni...hhehehe

elly nadyra said...

wah terrornya harraz tanpa drama air mata....seronok la tuh pi sekolah, keep it up harraz!
mamy sila jgn meleleh ok! wat malu je!

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

sedapnyer nama ur son
bunyi mcm nama retis gituew
alhamdulliah dah besar ur boy :)

bunga_rose said...

wahhh hebat tu takde nangis2 masuk sekolah.. anak bunga nnt tak tau laaa.. harap2 ok la nanti nak masuk sekolah baru...

atty's said...

gudboy lah harraz..gitulah anak lelaki..

Nai @ TPJ said...

Selalunya gitu ler.. Omak yg laie emo...! Hehehe. Nnti tgk bila dia balik rmh start mintak nak join rombongan skolah...

Chekgu Azrine said...

selamat bersekolah harraz..belajar rajin2 ye..

LiYa HaNiF :: said...

Qalesya pun nak sekolah gak.. tapi daddy dia cakap macam kecik je lagi.. hehe

buat harraz selamat bersekolah.. ^_~

syariza09 said...

lega sbb air mata x kluar, sronok yer harraz.

sian baba kena duty 48jam, x per nanti baba blk umah mammy masak sedap2, makin bertambah la baba mkn ni

♥ Wina ♥ said...

yeayyy! harraz gud boy :)

Daddy Ziyyad said...

Yeayyy!!

So, apa komen Harraz? seronok?

Pen Biru said...

salam kenal2..hensemnya harraz

Fieza79 said...

gudboy harraz..hero mn bole nangis ye dak..?

mamyharraz said...

daddyziyyad: komen dr dia positif.suka skol..lega sy :)

Qhaifa Nur said...

first day mmg sedih...esok2 dah jumpa kengkawan hepilah tu...

ieda said...

yeah .. kakal dah school ..
cayuk2 sayang
insyaallahh ok lah tuu nanti dikk
he's brave boy ! ;)

maszmadi said...

good boy lah harraz..... senang hati mamy nak work kalu camni kan...

baby lydia said...

slmt ke alam prsekolahan Harraz.:)

-Sara- said...

harraz dh masuk pre-school yee..nnt bukak sekolah lah bru start kan :) sama ngan syaqir..

wahida said...

tahniah harraz...gud boy!!


"makin kuruslah abg askar tu..takpelah bang..keje lah elok-elok..ai ok jer handle ni semua *matakeatas*"

aku gelak terbahak2 baca ni nok...ko ni mcm2 la...

sumpah teringin nak jumpa ko..

mamyharraz said...

terima kasih komen kwn2 semua..syukur Harraz happy masuk skol :)

wahida: ye nok..aku pun tingin jumpa ko.

Rasp said...

congrats harraz....
aunty tumpang bangga wif harraz tau...
syukur2 sgt2 everthing went well....

NM02 said...

tahniah dan gud luck harazz ensem!

L said...

hehe. utgla 5 tahun dah tadika.. haha. L dulu masuk 6tahun.. 5tahun dok ligat main lagi.. haha. mak kata masa masuk taski dulu, bila cegu ajaq bi, L ngn kawan2 tenganga, apa kebenda yg cegu cakap. haha... lawak pun ada bila kenang zmn kecik. haha

Softtouch [Hanim] said...

alhamdulillah...bagusnya harraz....gud boy sgt.....gud luck harraz syg...blaja rajin2 tau...

Riri Yoorin said...

tahniah kakal...kakal aunty riri ni dah besar!!! selamat baju jaya kakal :)

munna said...

good boy ... kakal.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

harraz kan gud boy mana ada drama air mata ni kan eheeee