Sunday, December 2, 2012

Hati ini

Salam hari ahad ;)

Esok (isnin) iols cuti..sebab nak hantar ank masuk Kinder Garden .. yer..mami yg over nih nak hantar ke muka pintu dan menanti penuh debaran ..maklumlah ank aku nih manja terlebih..ai is seramsss okey .. maka, sajalah stanby cuti dok kt rmh sementara ank nak habiskan kelas jam 12.20pm ;)

Be smart Kinder Kid's bagi 1 month free class if dapat settlekan yuran before Desember .. aku dah settlekan yuran sebab tu Harraz masuk kelas di Bulan Desember ..kiranya bulan ni mcm suai kenal .. santai-santai je tanpa pakai uniform..bulan Januari nnt barulah pakai uniform dan belajar ikut jadual..takpe kita tengok dan tanya budak cemok tu nnt bila dia balik dari school apa yg dia buat kt situ heehe :D

Oh..last week kan stress sangat..fikiran tak menentu mulalah nak amukan je..nak salahkan sapa tak tau lah...mungkin salah diri sendiri kot?..hmm.serba tak kena..dlm pada tu ada pulak amik kesempatan naikkan darah aku memang seswaiiiiilah kan kena fire! nak simbah petrol tak kena tempat mmg terbakarlah kannnn..ohhh my kalau fikir mmg gerammm jer..

Aku jenis yg simple..siapa yg rapat dan kenal aku mesti tau rentak aku mcmmana..ada satu dua org ni jenis nak kwn tp tak reti nak jaga hubungan tu baik-baik - ckp jenis tak pandang belakang - tak pandai nak jaga hati org - perli - ohh ni mmg kepantangan aku! kalau ada jenis2 camni tak payah nak rapatlah iols mmg tak sudi!! sorry lah eh..banyak perkara aku nak kena fikir dari buang masa nak memikirkan benda hampeh tu  -____-

Buat masa terdekat ni ..aku impikan sesuatu yg boleh merubah keadaan .. contohnya aku wish semoga cepatlah suami dpt return back transfer kesini ..hmm aku tau ...dia baru je kena tukar kt sana mmg mustahil lah kan tetiba pulak nak patah balik sini kan T____T mencik!! haihhh makin lama fikir makin semak fikiran iols -_________-

Tak baik merungut..tp mulut ni tetap nak merungut..semoga aku dpt belajar dari sesuatu perkara tak elok itu jadikan lebih elok hendaknya.Insyaallah.


happy read ;)

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Oh kawannnn...sabar ye :) moga-moga incik suami cepat-cepat dpt patah balik ke kamj yeeeee... :)

NEKCIK said...

Salam Mammyharraz...banyakn bersabar..boleh marah tapi lpas tu buat dunno only..itulah kehidupan..syukur bebnyak kerana kita tak seperti mereka...

Daddy Ziyyad said...

Oooooo..ada free class sebulan..bagus!

anak saya pun insya allah Jan ni start tadika...

Rasp said...

byk2 istigfar and sabar ye sis...
insyaAllah ada hikmahNya tu....

tak sabar nak tau stori harraz kat school tu....
mesti dia seronok berkawan...

Riri Yoorin said...

ok bab kakal dh g school tu memang suka sgt mesti dia nanti lagi seronok sebab dapat kwan2 pastu dia nanti ada aktiviti nk buat..

opps pasal en suami yang kena duty jauh itu.. memang sangat memahami.. uhukss sabar ye mamy

Atie.Rashid said...

sabor ye kak....

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

moga suami cepat dapat tranfer ...banyakkan bersabar...

L said...

kalau orang boleh ngumpat pasal org lain depan kita, mknanya dia bisa mengumpat kita depan org lain.. huu. bosan pk mulut org. L pun sakit hati dgn org gini.


jom singgah bace sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/12/malu-pada-diri-sendiri.html

syariza09 said...

x sabar nk dengar citer dr harraz..mesti dia sronok dpt kwn2 baru

org2 yg mcm mammy sebutkan tu mmg baut semak jer, x rugi pon kalo kwn org mcm ni kan..

pasal asben tu doa2 kan lah, smoga cpt dpt transfer

elly nadyra said...

PJJ tu kadang2 membahagiakan, kadang2 menyeksakan....apa pun, manafaatkan peluang PJJ tuh, contohnya, sesekali jumpa marak wei cinta tuh, sesekali jumpa, ko leh lepak ngan kengkawan, more personal time and touch ngan anak2, PJJ gak mengajar kita lebih berdikari, PJJ gak mengajar kita erti sabar......aku pun PJJ sob sob!
wakakkakakakkaa

LiYa HaNiF :: said...

bestnya dpt free for 1 month... ^_~

mamaharraz jgn sedih2 yer... insyaallah nnti dapatlah tranfer ke sini balik ..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sabar bebanyak yer kak....