Thursday, December 27, 2012

Penganggur 6 hari

Start 26 haribulan hari tu bermulalah kehidupan aku sebagai penganggur sampailah 31hb nih..2nd of Jan 2013 pula bermulalah aku kt tempat kerja baru ~ wish me luck :D

Berdebar-debar menantikan 2 Januari apalah nasib aku kt tempat baru tu nanti..harap jgnlah diri ini dibuli huhu .. takpe nnt kita share citer kat sini ;P

Okey,jom jalan-jalan utk renggangkan otot dan fikiran ;)

Ke One Utama kitew..saja bawak mak dgn harraz jalan-jalan,makan-makan..pastu window shopping sikit..kat daiso ~ best sgt masuk daiso semua pun nak!gerammm! tp agak-agaklah kan..beli mana yg perlu sudah :)

Sekarang ni aku apdet takde konsentrasi..jap harraz panggil "mamiiiii nak susu" kang baru nak taip "mamiiiiii nak roti boh susu" kang baru idea nak mariii " mamiiiiiiiiii nak buyak" -___________-" whatever lah anak..asal ko jgn buat perangai sudahhhhh..

Ok,kita stop sini dulu...nak g bersiap pack baju ..sat lagi nak ke PD berdua je dgn ank .. suami menanti kami di sana :D semoga perjalanan kami berdua ke sana di permudahkan Allah hendaknya.amin.

Happy wiken korang :)

happy read ;)

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

happy wiken my friend! :)

Nong Andy said...

oi..oi.. yati. nak ikut.. nak ikut..

*aku masih lagi melangut kat opis ni..

*bertuah le jadi penganggur.. selamat kerja di tempat baru ya..

Fiza Rahman said...

Happy holiday & selamat bekerja di tempat baru.

norhidana miswan said...

tang jln2 sambil mkn tako tau tu feveret tuh... akak 2 kotak tu pun blh mkn sorang ahak2... dasar kan

wah2 bestnyer nk gi dating kt PD

mamyharraz said...

mrs eady: happy wiken juga utk awk :)

nong: jom kita ke pandai PD - bentang tikar sambil mkn sandwish menyaksikan sunset dipetang hari #berangan :") hehe

fiza: happy wiken utk awk juga :)

kakdina: betul kak 2 kotak tu apalah sgt sy pun sama! hehe *givemefive*

lieyalatif said...

geng la harraz...aunty pun suke roti boh susu...nyummm heheheheeheh

kak lieyapun suke beli tako tu...tapi pelik laa ade tempat jual 3 bijik...ade plak 4 bijik....pelik...

oo akak nak pi pd yeak...safe journey kak...jgn bawak kete laju2 tau....

Kakzakie said...

Kuih tako sedap tapi leceh nak buat.

Selamat menempuh tempat kerja baru. Mana boleh buli-buli lagi. Tunjuk yg kita boleh..

elly nadyra said...

nikmatilah moment2 sebagai penganggur.....safe journey to PD

Rasp said...

takpe sis 6 hari je 'makan anggur'..
lepas nie kat opis baru....
semangat baru....
enjoy your hari2 menggangur :D

Daddy Ziyyad said...

Have a nice, new experience di tempat kerja baru....Mesti rasa berdebar2 + excited kan...hihihih

Qhaifa Nur said...

tempat baru..semangat pun kena baru..gud luck

♥cikmOt♥ said...

jap lagi harraz panggil...mamiiiiiiiii...nak adik...hahaha....

selamat tahun baru ye...

Amanda Suria said...

gud luck dear di tempat baru...semoga semuanya berjalan dengan lancar..

syariza09 said...

ok la tu, leh relax2 sebelum kpala berserabut ngan keja. harap pasni mamy dpt kawan2 yg best mcm tempat keja dulu ok

NEKCIK said...

Salam...selamat maju jaya di tempat baru..wa sekarang weekend kna balik PD lah ye?

-Sara- said...

akak keje mane plak? gud luck! hehe :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat tahun baru kak

moga semuanya berjalan lancar ditempat baru nanti :-)

ieda said...

ahahahha harrazzzz ... harrazzz ;)

wahida said...

tak sabar aku nak baca pasal experience ko kat tempat baru nok...