Monday, December 10, 2012

Kehidupan baru

Hai Blog..

Pagi tadi nak apdet entry..tiba-tiba dpt call yg memang aku tunggu dan ianya berita baik! aduhh terus jasad terasa awang-awangan ~ dannn terus blank tak tau nak taip apa =P

Yerrr aku ni kalau tgh gembira ke sedih ke mmg ada sindrom sampai nak buat apa-apa pun tak boleh ..

Berita gembira itu ialah aku dpt kerja baru - tempat baru - gaji baru :D hmm mcm tak percaya je aku amik keputusan mendadak nih..tp tu lah kan kita merancang Allah yg menentukan..dan aku percaya pada rezeki yg Allah nak bagi ini..yg penting usaha ,tawakal dan berserah..

Resign letter dah pun aku bg kt Manager tadi..semoga kehidupan baru aku nnt lebih baik dari apa yg ada kat sini..BGB i love u forever ~ BGB kenangan terindah aku utk selamanya..

Bila mood aku dah stabil kita cerita ceriti lagi...skrg aku betul-betul blank sebab terlalu happy dgn job dan salary yg di tawarkan :D

Alhamdulillah,Syukur kepada Allah.

:)


happy read ;)

23 comments:

Fiza Rahman said...

Tahniah. Selamat bekerja ditempat baru.

atuk said...

Assalamualaikum Mamy

Alhamdulillah
Syukur
Tahniah

syariza09 said...

alhamdulillah...rezeki
keje tpt baru tu dkt ker

Zana Ariana said...

Alhamdulillah, Tahniah Yatie..tumpang gembira..hepi 4 u too..:)

norhidana miswan said...

congrats2..... bile mule nk keje tmpt baru tuh? waaa akak lak yg tumpang xcited...

Nong Andy said...

Gaji baru? wah.. tu seronok dengar tu.. eh.. seronok baca.. tak dengar sebab PC ni tak bersuara keh...keh.. loyar buruk!

elly nadyra said...

congrats mamy, semoga gembira di tempat baru! best of luck!

Qasey Honey said...

tahniah..alhamdulillah...semoga gembira ditempat baru tu nti yerr..

Nai @ TPJ said...

Waaaaah...! Tahniah. Tahniah. Tahniah. Bleh la melanja makan... Hehehe. ^_^

♥cikmOt♥ said...

wah tahniah tahniah...
nanti jangan lupa apdet entry selalu tau

AiNuN FaUzI said...

Tahniah akak!!!! Semoga sukses di tempat baru!!!

Cho Zila said...

tahniah.. ingat nak berenti keje rupanya dapat rezeki tempat lain lebih baik lagi kot...

ieda said...

alhamdulillah
dan tahniah yati

akak doakan semoga berjaya dan semoga lebih selesa selepas ini ;)

Rasp said...

tahniah sis...
tahniah sangat....
semoga yg terbaik milik u sis...

wahida said...

wah...tahniah nok...aku hepi dgr..sbb ko ada citer company sekarang pun ada masalah dalaman kan...eloklah ko dah dpt keje baru ni...


aku harap ko dpt bos dan kwn yg best...mula2 kena jadi budak baik la, tak leh bukak blog...wakaka...

apepun, aku nnt kan perkembangan terbaru ko ye...

bila start? tahun baru nnt ke...

NEKCIK said...

Tahniah Mammyharraz...semuga lebih bahagia di tempat baru...Insya Allah

munna said...

tahniah.... tumpang gembira buat Yatie

MulutPayau said...

Alhmdulillah...tahniah ya dik..semoga lebih gembira dan selesa di tempat baru...

Nieyl said...

Tahniah kak...semoga lebih bahagia dan gembira di tempat baru.. :)

lieyalatif said...

wah kak!! betul ke...tahniah2...rezeki tahun baru la ni kak yeak...semoga akka terus sukses dan berjaya dlm kerjaya...best tu gaji pun dah up...tahniah kak...lieya hepi tuk akak!

atty's said...

alhamdulillah , kty pun happy sgt2 utk yati..

tak sabar nak tau , yati dpt keje kat mana..

semoga dipermudahkan segala urusan yati.amin

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah...tahniah kak..selamat bekerja kat tempat baru :-)

Nadiah Sidek said...

tahniah dapat kerja baru :)