Monday, December 19, 2011

@Ikea & @The Curve

Ahad ;

Tghhari cikngah dtg rmh bawak lauk yg mak masak utk kami mkn tgh hari sesama..kebetulan suami cikngah ada hal...jd berkaktivitilah dia dgn kami ptg ahad tu ;)

Call dada ajak dtg damansara..ok dia setuju..maka bertambah lagi sorang :) mode : mestilah happy sbb lamaaaanya rasa tak luang masa bersama-sama :)

Lokasi Ikea & The Curve ~


ehemmm lama kan takde pic lomantik begini hehe..
anak haku mengganas kt belakang mamy&baba dok senyum bergambar =P

berjumpa dada akhirnya..duduk punyalah dekat..nak jumpa ya ampunnn punyalah susah..rinduuu best sgt dapat pelok-pelok dada :)
Makan kek yg sedapss tu kt ikea ;)
borak-borak pastu p brand outlet beli somting utk diri sendiri :)

Happy dapat jugak sandal yg di ingini setelah mencari-cari hehhehh yg penting murah sgt =P 
tapii sandal tu nak pakai masa p bercuti Jakarta-Bandung Januari nih ;)

Manja ku sayang yg sgt lasak T.T
asyik buat haku hangin ok,budak nak membesar mmg gitu kot kan? mamy sayang awk !
(manja ku sayang yg baju kaler merah tu yeh) hehe
yg baju cekelat tu pun sayang tp taklah manja-manja hehehhhh

Siap beli apa yg patut..kami pun berpecah balik~
cikngah balik sendiri sbb kami dtg sini 2 kete..
jadi dada follow kami sbb kete dia park kt damansara~

Sebelum amik haluan memasing kami kopi-kopi dulu kt old town :)
Baba tu tak agak-agak ajak kami kopi-kopi kt starbucks!haha helo? agaklah kot ye pun nak kopi-kopi sampai ke situ =P mahal okeh hehehe ok takpe lain kali kita kopi-kopi kt starbucks pulak yeh ;)

Kat Old town bagi ank bujang mkn roti bakar - settle-
Pulang dengan hati yg gembira :)


happy read ;)

16 comments:

~izan~ said...

wah akak,semakin super duper vogue! i looiikee! so sweet la gmbr berdua tu. =))

kdg2 yg dekat tu la paling susah nk jumpa kan kak =) tp bila dah jumpa,sgt seronok kan.

mood cuti2 dah akak ni..slmt bercuti2 lps ni yer =)

Mimy Hamid said...

mamy weekend jalan jek..sporting jugak encik hubby..nak join sekali...dada ni kawan riri gak kan

-Sara- said...

comellah dada tu!

eh akak pon comel gk! hehe

mamyharraz said...

izan: selalu asyik akk je amik gambar ank&suami hehe kali ni ada pun peluang sbb ada yg tukang snap ;)

mimy: baba dah kenal rapat dada&riri tu yg ok. hehe

sara : tengkiu ;)

wahida said...

sweet giler tgk gambar first tu...mcm pinang dibelah dua...sweet sgt...

aku suka la tgk ko pakai tudung cenggitu...sesuai ngan ko...

ctmarqonah said...

Memang hepiiii bila read entry akak nih!!!! Seronot dapat outing...

Kan suwiiittttt dapat gambar ber-2.... Jgn malu2 taw!!!!! =)

syariza09 said...

wahh...tudung dh berstylo lg..cun.
ni baru pic kt ikea, pasni pic kt bandung lg la lomantik2...suka tgk gambar2 hepi berdua & bertiga tu

syariza09 said...

wahh...tudung dh berstylo lg..cun.
ni baru pic kt ikea, pasni pic kt bandung lg la lomantik2...suka tgk gambar2 hepi berdua & bertiga tu

Cik Ina Do Do Cheng said...

anak cik ina suka beli barang rumah kat ikea, cik ina je belum sampai ke sana lagi.bestkan barang-barang ikea.teruja.

ieda said...

hurmm bila lagi leh jumpe yati :)

:: Mrs.Eady :: said...

sweet!!ai suka la gmbr yg 1st tu! :D

Hassan said...

Salam Sejahtera ...
Blog yang menarik ~~~

ratusiput said...

tu la dah bau2 bandung ni.ehehe.ratu lak january cik kitol balik :) tp tak g memana la kot.gi dekat2 je sbb tahun ni cik kitol nak balik terus jd kena saving skit kang sok balik takde keje nganga mane nak korek.ehehe.

Softtouch [Hanim] said...

haah kak....cntik akak pakai tuudung tu...nmpak stylo tau...

phewitttt mcm org bercinta je gambar akak n baba..i likeeeeeee

mamyharraz said...

wahida: *blushing*
shawl tu pakai selempang je.nak belit mmg tak reti :P

teh:akk lagiiii happy bila awk singgah sini baca&komen ;)

sya: bercuti ke Indonesia nnt without baba.jd takde gambar berdua ehehehe.

cikina:ikea mmg best..brg2 dia mmg berbaloi beli.

kakieda:dtg kl kontek sy ya :)

mrseady: tengkiu :))

Hassan:salam sejahtera :) TQ

ratu: owhh tak lama lg dah januari.mesti happy cikkitol dah balik.sy tumpang happy :)

hanim: shawl tu akk letak-letak je hehe..

hikhikk nampak cam bercinta eh..lepas bergambar terus bercekau =P

mama tim said...

bestnya berjalan2 kan..
lg syok tu nak gi bandung..i miss bandung..hohoho...