Friday, December 23, 2011

Labuan 1 day

Alhamdulillah kami slmt smp labuan jam 9 mlm kali ni flight tak delay
Jd sampai pun cepatlah

konon nak lah update kt fb ngan twitter sekali mmg tak dpt sbb berebut galaxy
dgn kakal hmm takpe kita beralah je.senang citer hehe nak tambahkan bengang mamy dia nih segala fb,twittter yg dah download dia delete! Hahaha (bersabar haku )

Jadi ini je citer pendek yg dpt share sbb kakal dah tido Jd amik galaxy ni dan apdet laju2

11 comments:

MaryaYusof said...

Bestnye pegi Labuan...pesan coklat boleh ;)

Cik Ina Do Do Cheng said...

bertabah ye , tak dapat update : ).seronoknya pegi labuan, salah satu tempat cik ina nak kunjung ,cuma belum ada kesempatan.

rosmawaty said...

sabar2 mamy harazz saja jer x mo mamy update die suh cuti dr segala2....

syariza09 said...

alhamdulillah..dh slmt sampai...mesti skrg ni mammy tengah bersukaria kt sana kan..hepi holiday


pasni agak2 kena bli 2 galaxy lah yer

syariza09 said...
This comment has been removed by the author.
Mama Gee said...

selamat sampai sudaaa.....
enjoy ur cuti2 yea :)

Softtouch [Hanim] said...

hepy holiday kak...kim salam family sana yer...miss u kak

ctmarqonah said...

Happy Holiday akakkkkk!!!!! Nanti curi2 update lagi ea!!! Hehehehe

wahida said...

Alhamdulillah...dah sampai...

nak kirim FM Labuan boleh tak, dear??

mekchu said...

masih di labuan kah?

~izan~ said...

tu la..dgr citer nk update hari2 tp nmpknya kecundang dgn kakal ekeke..takpe kak..lps ni pulun hapdet =)