Thursday, December 29, 2011

Hobi :)

Salam petang :)

Indahnya cuaca di sini (Pulau Labuan) berangin~ hmmm nyaman sgt...skrg rutin wajib ptg-ptg ke pantai minum abc sambil jalan-jalan :) Indah sgt! 

Kami sekeluarga masih di sini (Labuan) :) dan sudah pun ke Kota Kinabalu jln-jln sambil lawat saudara mara kt sana..dan skrg kami stay di rumah kakak sampailah 5hb ni ;)

Nak apdet stori tp asal bukak laptop ada je keje lain nak di buat ;) salah satunya benda nilah dok ralit skrg mahu siapkan sebelum balik semenanjung :)

*
*
*
*
*
*



dulu dah pernah buat tp dah lupa step. Now kak Julie tolong guide ajarkan :) best sgt bila tgk dah separuh siap benda nih :)

okey,mahu sambung kait jap nnt sambung apdet apa yg ringkas :D



happy read ;)

12 comments:

rasp said...

cross stitch nie hobby i yang dah lama i tinggalkan...
nak mulakan balik macam malassss jer hehehehe..

mamyharraz said...

rasp: tp bila dah start kait mmg leka ;)

Mimy Hamid said...

hai mamy ...selamat bergembira di sabah baaaaaaaa....leh la buat stich my name ...hihihi...enjoy yourselaf kat sana key

miloais milo said...

cross-stitch! lama giler iols tak buat mende ni...
dedulu rajin jugak...

-Sara- said...

bestnyaa sabahh! :)

syariza09 said...

bestnya masih cuti2...pandai mammy menjahit, pasni dh siap leh frame kan..vangga tau tgk hasil kerja tangan kita sendiri

ctmarqonah said...

Cross-stitch!!!!!! Teh ponnn minat wat mende nih.... Balik nanti frame-kan taw akak!!!!

p/s: Rindu akak sgt3 taw!!!! Take care!!!!

ieda said...

seronoknya dikk ke sabah
nak2 ke labuan nie ..
org cakap disana permandangan cantik kalau ke sabah nie ;)

jgn lue ole2 FM utk akak .. ahahha buat2 x maluu je nie ;)

munna said...

wah...bercuti ye mamy... munna pun minta buat cross stich ni dulu...skrg dah lupa agaknya...

mama tim said...

wah canteknya crostitch ni..
cute jer..

~izan~ said...

rajinnya akak! kalau izan berpinar dah tgk benang tu hehe

Ogy said...

wahhh pandainyaa....lepas ni leh menghias rumah dgn ni pulak..