Sunday, December 18, 2011

Sogo

 Sambung citer Sabtu hari tu kannn kami jadi ke Sogo akhirnya ;)

Plan asal tetap berjalan lancar :) ok,niat ke Sogo bukanlah semata-mata nak shopping..sebaliknya kami ada janji dgn abg fadhil&family (BIL) nak jumpa dan makan-makan dan shopping-shoping :)

Biasalah..kami ni nama je dok dekat..tp jumpa jarang sekali..yelah masing-masing ada urusan sendiri tu yg tak dpt selalu jumpa..ekceli adik beradik suami ada 2 org kt sini..sorang kt TUDM sorang kt UPSI ..tp nak bertemu sekali sekala jer...silap haribulan bukan kami berjumpa kt sini..tp berjumpa kt Sabah je bila balik bercuti =P

Sogo mmg melampau kan? hahaaha asyiklah sale! meroyan haku tgk sana sini sale! lagi-lagi baju budak..hadoiiii mmg melampau tauuuuuuu hehehehe..


 Harraz dan sepupunya :)
Lepas kami mkn...borak...anak-anak ikut bapa sbb kami (mamy&kak len) mahu sambung beli belah yg tak boleh blah ngehh ngehhh...dptlah kami 2 jam  utk perbabihkan apa yg ada dlm wallet tihehhe...mamy banyak beli inner jer kt pasar mlm tuanku ;) sempattt tu lari masuk sana :) pastu dptlah baju jeans utk kakal kt dlm sogo tu... kak len pula beli utk mama&kakak utk di kirim pd kami :)

Pic kami bersama-sama mmg takde...malu laa nak bergambar-gambar :") tertiba je kann oklah sekurangnya dpt gak sekeping gambar jejaka di atas tu ;)

Tolak campur Sabtu tu sampai rmh jam 12 mlm....Outing bersama family BIL yg owsem! dan kami dah ada plan nak bercuti sesama.. moga Allah permudahkan.amin :))
happy read ;)

12 comments:

~izan~ said...

muka kakal n cousin beliau hampir sama =)

wah sakan berjalan kak.tak rasa penat pun kan sbb dgn mereka yg tersayang.akhirnya dpt jugak yer inner tu hehe..

nnt haplod gmbr pakai dgn shawl plak hehe..eh inner neck ke hehe

mamyharraz said...

izan: yelah..sama kan muka mereka hehe..akk baru perasan.

sakan izan redah pasar mlm bagai kami dua biras mlm tu hehe..aa dpt inner tu murah pulak tu.

ctmarqonah said...

Akhirnyaaa!!! TErjawab sudaaaa... Jadi ghopenye akak berjalan ssesambil shopping2...

Psssstttt... Baru taw, akak nih pemalu orgnyeee... Heheheh... Jgn memalu kak... Utk kenangan pe salahnya... =)

Jangan maraaaa haaaaaa......

Qaseh said...

dah lama xshopping di sogo

syariza09 said...

mesti beli inner mcm2 kaler...nk tengokkkkkkkkkk...hehe..sebok jer kann

mamyharraz said...

teh: jadikkk..nasib jadi kalau tidak akk awk ni dah bertuka jd serigala jadian hahaha

hikhik jd pemalu tanpa sebab *nyampah*

Qaseh: sogo best ;)

sya: baiklah esok sy boh entry kt sini tihehe :")

ratusiput said...

nak tgk gak muka tuan umah..ehehe...wah bestnye jenjalan ekk...ratu ni takat ni takde plan jenjalan mane...bosan gak dah ni..

Lady Rina said...

best shopping kt SOGO time Y.E.S....:)

Mimy Hamid said...

mamy weekend hapdate FB jalan aje..jeles tauuuuu baca..hahaha...lagi pulak gi sogo..tempat sale melampau..di keadaan ku gini nak ke sogo menangis la mamy...taklarat rasanya ...huwaaaaaa

Softtouch [Hanim] said...

haah kak sogo sale giler..sy dah pgi waktu selangor cuti ari tu...

bmesti bykkan akak soping....bestnya!!!

mamyharraz said...

ratu: muka tuan rmh entry esok hehehe..sementara org nak bwk berjln sy belasahh je.jgn ckp tidak :")

lady:YES mmg bestt ;)

mimy:weekday asyik kehulur hilir atas highway weekend jelah peluang nak berjln2 tihehe

hanim: akk beli baju utk kakal je utk diri sendiri tak beli apapun pun..tp sale sogo mmg best.

Cik Ina Do Do Cheng said...

rajin ko, seronok membeli belah time sale gini. dah lama gak cik ina tak gi sogo.