Wednesday, December 21, 2011

Mood dan apdet

 Citer pasal mood ni..mmg susah nak rungkai (ewahh) ;)

Okla...gini,mood mamy skrg biasa-biasa je...tp lebih kearah malas! hmmm benda tu mmg tak dpt sapa pun tolong..tp kalau ada org tolong #lempang ko nak mamy? hahaha... blog ni wujud sbb #sukahati jadi takdelah sebab yg berat : contoh : hari-hari kena apdet.. contoh lagi : haku bergigih cari bahan semata nak apdet...hehe pokoknya : *kalau rajin baru aku apdet* :))

Sebab memula kt sini pun haku doklah membebel sensorang..tp tetapppp hari2 apdet sbbnya #sukahati lah ;) lagi satu kann mood mamy nih..kalau tgh susah hati ke sedih ke..marah ke mmg haku tak kan citer kt sini..bila dah makan tahun baru tergerak hati mau cerita akan citer tu pun sikit jelah kot (?) hehee

Kalau tgh happy pun boleh jadi tak apdet jugak sbb #pening nak pilih gambar =P haha sudahnya citer tu pun berlalu begitu je..tp mamy suka baca blog org sbb tu kalau hari rabu haku tak suka sbb ramai yg buat WW (ehh bukan aku pun suka buat WW kan?) hahahaa ~

OK,tengah-tengah taip entry  ni tetiba idea hilang =P nnt sambung apdet lagi ;)

Nak sambung baca entry kwn-kwn :)


happy read ;)

12 comments:

~izan~ said...

akak taip pakai hash tag mcm kat twitter plak haha!

boleh plak dia hilang idea tgh naip ekeke

Qhaifa Nur said...

bukannya selalu idea datang...

Fieza79 said...

mamy memang rajin susun ayat..karang panjang2...kita pic je lbih ayat lintang pukang hahaa...

ok mai jengah kite plak ehh..

miloais milo said...

mood iols today - amat malas sekali
dalam kepala dah ingat hujung minggu aje ni!
ekekekeke

mama tim said...

samala kita..nak hapdet ikut mood kan..klu mood mencanak tu ari2 hapdet..
hehe..

syariza09 said...

hahaha...sama gak ngan ayat izan..camner tu tetiba tengah taip idea leh ilang..klakar la..x per la...ti mood dh ok, suka2 lah apdet ok..janji kita update tu dpt bg kepuasan utk diri sendiri..kami2 kat sini, sentiasa akan baca citer2 drp mamy..ujung minggu ni nk coti2 kan..amik mood coti2 dolu

ariana said...

Akak pun sama..kadang tak de idea lansung..sesekali bila blk makan angin ke, banyak lah cerita..hehe. Tapi, akak pun suka baca kisah org lain, terutama pasal family..

Softtouch [Hanim] said...

sy tau akak xde mood nape? sbb akak nk balik sabah kan..mood cuti tu dah mari....

k kak..hepy holiday..kim salam kat family sabah..

wahida said...

mmg betul tu, citer pasal mood mmg tak boleh nak rungkai...kehkeh...

tapi aku suka buat n3 WW...sbb malas nak taip panjang2..huhu...

Mimy Hamid said...

biasalah tu mamy mood blog pun pandau swing..kejap je tu...maik nafas hembus...sure ok pasni..

Cik Ina Do Do Cheng said...

mummuy harraz blog kita suka hatilah nak update bila-bila je, yang penting hati mau happy : )

-Sara- said...

sara rindu akak! hehe..cpt story labuan tau..mst best! :)