Saturday, December 17, 2011

Sabtu

 Salam ptg ;)

Situasi skrg tgh tgg suami jadi dari haku terbakooooo hati menunggu dia tak pulang2 dr td apakata updated blog jap..dia ckp kejap je p repair moto..ni apa kes nak dekat sejam tak muncul-muncul?

ok,takpe bertabah je menunggu dia ;)

Tadi pagi keje mcm biasa sampai jam 1 pastu rushing dtg segambut makan kenduri kt rmh mak...makanya dtg kenduri pakai baju santai jer :") yelah mana sempat nak bertukar baju kurung bagai...kang lambat =P (yg sebenarnya pemalas gosok baju) pas mkn kenduri tu lah abg askar tu pegi repair moto..dan sampai la ni tak balik!

Plan ni mahu ke Sogo pastu mungkin melarat masuk ke pasar mlm tuanku abdul Rahman nak p cari tudung ke apa ke yg  murah-murahh (hmmm itu pun KALAU) ntah-ntahhh tak jadi =P tp outing ni tentu-tentu jadi cuma lokasi je boleh berubah ;)

Nak ucap terima kasih banyak-banyak kt Wahida sbb sudi melayan soalan-soalan kami dua beradik tentang lokasi *itu* sgt banyak membantu info yg kami dapat :) owye..hari tu wahida ada tanya kami amik pakej p medan tp mamy tetiba lupa tihehehe...terkelu lidah masa wahida tanya =P ok,now ingatan dah pulih utk wahida , masa kami holiday ke Medan amik pakej dari SINI (lovelyholidays) tp info terkini pak supir terbest yg pernah kami ambik dah resign..takpelah mungkin info ni boleh membantu awk seba sikit kan :)

Ok,waktu cuti kalau mengadap laptop mmg cepat pening T.T eh ehhh abg askar ni mana la dia pegi..cair mekap haku tahuk? ok.ok bertabahh je lah haku di sini ;) stop kt sini dulu nak p sambung baca gosip (ke?) terkini perkahwinan gay tu alahaiii kesian mak ayah dia...hmm dunia dunia~



happy read ;)

10 comments:

Mimy Hamid said...

Bertabah mamy oii nak soping kena cool baru feel hahahha

rosmawaty said...

makin ko cite segambut makin rindu aku dkt sana wahhhhh ckp dok oversea lak hahahahaha

Cik Ina Do Do Cheng said...

bertabah dan bersabau ye, tunggu abang balik repair motor : )

Softtouch [Hanim] said...

bestnya akak nk pi indon yer....

ieda said...

uishh seronok tuu dik ke sogo .. huhu banyak kenangan akak disana :)

ratusiput said...

make up cair tepek lg.ehehe...sabar menanti abg askar ye...pastu denda dia tawaf soping mall satu kl :)

ctmarqonah said...

Errrr... Arini dh ari Senin... Huhuhu.. Lambat jengah blog akak.... So, teh tanye je laaa amacam??? Jadi ke idak outing nyee??? Berapa jam akak dok nunggu abg askar tuh??? Heheheh

~izan~ said...

senin gak dtg sini kes xsempat tp nk gak dtg jenguk.

sempat lg hapdet blog tunggu abg askar dia tu hehe..sogo mogo apa cer kak?ehehe

syariza09 said...

gelak pula baca n3 ni...resah si isteri menunggu suami

syariza09 said...

gelak pula baca n3 ni...resah si isteri menunggu suami