Tuesday, December 6, 2011

Ombak Rindu

Hari tu terbaca twit IZAN nak tgk ombak rindu,sekali mamy balaslah 'jom izan' dan tak ambik masa panjang terus izan booked tiket online dan akhirnya semalam ke KLCC...bertemulah kami di sana utk menonton wayang sambil bergosip-gosipan ;)

Masa mmg cemburu..sekejap je rasa...tak puas nak minta tips banyak-banyak kt izan ;) namun kami berdua sebolehnya gunakan masa yg singkat tu utk beramah-mesra,borak-borak dan makan malam :) how sweet dpt bertemu kwn yg memahami kita :) terima kasih ya izan.. tak hairanlah ramai blogger yg nak bertemu awk sbb awk mmg sweet ;)

 Set timing kamera cepat2 senyum hehe momen yg sgt indah utk di kenang :)

Kami bertemu utk kali yg ketiga ..tp terasa dah bertahun kenal dgn izan..lepas habis movie cadangnya nak mkn kt bumbu desa..tp mcm tak sesuai..pilih the little penang close pulak..masuk secret recipe pun sama..last choice mkn kt pizza hut :) semua pakat gegas-gegas nak close...KLCC kenapa ko tutup awal sgt?! dah lah haku terkena masuk toilet mahal *tanjat boboiii* sekali masuk toilet RM2! huhuuu 

 Pic muka kami banyaklah jugak ni mamy upload yg pilih-pilih je letak kt sini..seriusly izan mmg cantik..cute sgt :)

ehemm nnt set date lg kita deting ya ;) nak ckp tengkiu juga kt suami kami sbb bg izin kami keluar mlm tu :)
Tengah kami dok stanby senyum lepas set timing kamera sorang staff pizza tu dok tgk pastu terus offer nak amikkan gambar kami hehehee... ok.sgt bagus cepat2 duduk rapat2 dan senyummmm :")
 Merasalah banyak pose hehe..kalau idak gambar muka kami jelah sbb snap pic sendiri =P tengkiu abg pizza sbb sudi amikkan gambar kami ;) menu mlm tu set spagethi..
 Dapatlah dekat satu jam begitu kt pizza ni..dptlah borak-borak sebelum amik haluan masing2 utk balik..Happy sgt :)

Kesimpulan utk ombak rindu mmg best..sedih tu mestilah sbb nama pun citer sedih kannn..tp takde lah nangis..takat tersentuh tu wajiblah...giler ko tak sedih...dah buat adengan meruntun hati pastu selang seli lagu sedih tuuuu mau tak tersentuh =P  mamy kagum baca review blogger tentang rumusan citer ombak rindu nih..sbb haku lepas je keluar panggung mmg susah nak ingat balik babak-babak dlm citer tu melainkan babak romantik tu  :")



happy read ;)

24 comments:

~izan~ said...

haha! betul la kak,puas nk ingat balik jln citer tu satu2.mmg part2 yg syahdu tu terasa jugak hati tp tkde la nangis2 bagai.hehe

seronok jumpa akak.masa sgt cemburu.nnt set time lg jumpa n shopping2 plak.dpt pelok akak rasa damai!

bulu mata akak sgt cantik! jeles!!!

atty's said...

samalah ngn kty..nangis tu tidak..tapi menyentuh jiwa..sbb lagu tu sgtlah sedih..

:: Mrs.Eady :: said...

tak minat la pulak nk tgk..hehehe..

-Sara- said...

alaa jelesnya dh tgk ombak rindu :(
kemain posing, baiknya abg pizza tu tlg snapkan..byk lak tu..hehe

ctmarqonah said...

Sentap taw gather2 same2!!!! Huhuhu....

Saya je la yg nanges tgk cite tuh.... Huhuhu.....

JaJa'Z said...

wah2..sapa la plak kita smlama yek mamy..jaja date ngan kak zura..and kitorang b4 tgk movie pun makan pizza and amik set spagetti jugak..hehhe..

best kan ombak rindu...sapa yang tak suka..mamy cakap jek..lantak kau lah nak suka ke tak..ekekke

nazirah said...

mmg sedey cite tu kan kak hee.. wah bestnye dating ebrdue je ek hee ;)

eT said...

hehe...eT xdan lg nk p nengok...tunggu astro first je la nampak gayanyer...

Mama Gee said...

wahh kebal mummy tak nangess ek...hheee

munna said...

wah!.. wah... bestnya kan sekali sekala keluar dgn kawan je...

Mimy Hamid said...

mamy tak ajak join jugak...takde kawan nak tgk ni...huhuhuhu..lain kali citer jiwang roger laa

Zue AnnaLeeya said...

ahhhh... mencik taww korang nih... geder2 sokmo.. jeles ahkak... huhu...

mama tims said...

wah bestnya..kita tak tgk la or..dpt jumpe izan..huhu best best...

ratusiput said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....jeles!jeles!jeles!jeles!jeles!

wardah @ fie shah said...

Ouh ini yang kak izan ckp pi tgk OR dgn akak tu, best kan best kan?

mamaNoriz said...

ewah, bukan main posing...

ni cam anak dara lah kuar tgok wayang ek...heheheh

best tak ombak rindu?

norosmawati mat noor(waty,rose) said...

Ha betul x mmg best gilor cite nie aku ms giesiap rasuah bos ajak die gie sbb leh blk awal hihihi bos pun nangis2 tgk cite nie.....tq yati sbb sampikan salam aku dkt dik izan yg cumil tue.....

Cik Ina Do Do Cheng said...

mummy harraz, kan kan kan izan comel dan cute, cam nak dukung je kan. kat dalam gambar nampak dia besau, jumpa berdepan, tak sangka dia sekecik tu mummy harraz pun comel gak.kenapa tak ajak cik ina sekali:)

::Azura Rahman:: said...

Salam Kak..

Salam Perkenalan.. terdetik pulak nk tinggalkan comment kt entry nie.. :)

Zura pon br lepas tgk OR dgn Cik Jaja kite tu..

Mmg seronok sekali sekala dating dgn member blogger.. biasa ramah kt alam maya je.. dh jumpa pon ramah jugak kan.. be ourself kan..

Komen zura ttntg OR.. Mmg best!.. walaupon zura x baca novel dia.. Lg syok tgk sbb x tau kenapa dia kena pukul.. kenapa dia muntah2.. dll.. :)

Lain org lain minatnyer.. yg minat mcm kite2 ni mmg suka sgt la kan.. tp kalau ada yg x minat tu.. kite x leh paksa.. tp x perlu la komen kan.. hihihi..

ariana said...

tadi singgah baca kat blog Izan..hehe.

Seronok tgk kemesraan korang berdua..mcm dah kenal lama je..
Akak ni dok Kuantan, dkt je ngan Izan tp belum ada rezeki utk jumpa..:)

syariza09 said...

hahahaha.....hamboi2...igt babak romantik jer ekk...mula2kan, trasa nk join uols..tapi bila memikirkan banyak pula masalah yg timbul, kita kan jauh..may be next time

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya dapat jumpa blogger kuantan...kita yang dekat kl nie bila lak nak date kan mama...

Softtouch [Hanim] said...

ala...nk jumpe jgk...tp malu...serius kak mmg teringin nk jmpe akak n izan tau.....

sy khamis ni InsyaAllah tgk ombak rindu....heheheheeco

NeenaAnuar said...

memang meruntunnn hati dan perasan filem nie.. best kan! sobss.. sobss...