Tuesday, August 7, 2012

Berbuka @ Flamingo Ampang Hotel

Rutin wajib tiap-tiap tahun berbuka puasa dgn geng askar.

Flamingo Ampang pulak kali ni..mamy dgn Harraz happy je dapat joint ;) tq baba sudi bawak kami :)


Anak melasak gaya kakal nih..kita pilih tempat yg hujung-hujung sikit..biar jauh dr org janji aku tak stress..tau jelah kang terbitlah perangai dia yg mcm-mcm...sabar je lahh hehe

Duduk semeja dgn abg-abg askar bujang jd kakal ada kawan ;) dan mamy boleh makan dgn tenang :D

Baba tukang amik makanan..mamy maluw nak bangun sat-sat..hehe..jd apa yg baba amik itulah yg mamy makan =P

kakal pulak mcm biasalah mana dia nak makan..dok telan keropok murni je alah yg bulat-bulat tu ;P


Nak snap pic pun bercinta..malas ni jelah yg termampu amik..tu pun nampak je line clear cecepat keluarkan tab snap laju-laju :)

Sebenarnya banyak makanan yg aku tak amik sbb dah over limit...kuat mkn mcmmana tetap tak boleh nak repet..untung betul buat buffet nih..yelah org berpuasa banyak manalah boleh makan kan..

Ok..lepas ni ada tak lagi berbuka kt luar kita tunggu je ;)

happy read ;)

18 comments:

♥cikmOt♥ said...

saya ni tah bila nak berbuka diluar...
sedihnya

Rasp said...

wahhhh dekat dgn umah i tau sis...
tiap2 hari mesti lalu flamingo nie...
tul tu sis...
untung org buat buffet kan...
sbb org berbuka tak larat nak repeat byk2...

GreenJade said...

sy rugi je join buffet sis..tangki kecit bebenor...rugiii...rugi...uhuhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

mcm manerik je nih!sebab setiap hari lalu flamingo nih!

fiza said...

Smalam pon berbuka kat luar gak, tapi tak sempat nak amik gambo, anak dah berderet nih...payah sket.

ieda said...

aah memang untung banyak org buat buffet nie .. banyak , bukan nyee kite boleh ulang2 makan kan

apa2 pun sesekali layan seronok gak kan dik ;)

Mimy Hamid said...

sy pulak yati suka makan buffet mmg tak rugi la sebab akan makan semua food..amik sikit sikit la...huhuhu

Wanieys said...

org buat buffet mmg utg sangat2...hihi....best dpt buka posa kat hotel hewhew

Kesuma Angsana said...

best nyer !!

norhidana said...

bestnyer berbuka pose kt hotel nih... bt masa skrg lum kesempatan buke opse luar lg

lieyalatif said...

wah best2....seronok kak kalo berbuffet ramadhan nie....tgk menu mmg rambang mata dibuatnyer....sume benda nak amik....sebab nampak semua sedap...hihihi

lieya suke tempat dessert kak...adoiiiii rambang bijik mate tgk yg kaler2pul dessert nie hihihi....

oo pandai akak yeak pilih meja ujung so budak2 ni kalo mengganas pun takde la kacau org kan....heheeheheh

Daddy Ziyyad said...

askar kedua saya kecik lagi..kena tunggu tahun depan insya allah baru selesa nak buka kat hotel...:)

Riri Yoorin said...

heheh tahun ni mcm pecah rekod tak buka pose kat luar lagi hehe

syariza09 said...

makan kt umah pon dh sengkak pewot..mkn buffet camni lagilah kann..mmg untung deme yg buat buffet ni

atuk said...

Salam Ramadhan Mummy

saya tak pernah berbuka kat hotel lagi...tak sapa yg nak bawa...he he

Qhaifa Nur said...

seronok dapat buka posa kat luar...
banyak pilihan....

Mama Gee said...

vavavava bestnya..
seb bek tak byk gambo makanan...
kalo tidakkkkk.............heheee

ellynadyra said...

malu konon, hahahaha pelik aku tetiba ko malu ekekeke