Friday, August 10, 2012

Kasut raya kami ;)

Salam Jumaat ;)

Semalam kan salah paham sikitlah pasal instagram tu hihi..sesedap hati tuduh ank sendiri delete pic rupanya dia hide kan jew :") sory Harraz mamy emo tak tentu pasal =P selamat gambar gojes ai kt file tu legaaaaaaaa...fine walau tak pro mana tp syg tau dgn pic dlm tu..gigih iolss edit,save ;)

Instagram aku - guna nick name - MyNaurah hehe kengkawan dok search yati lah mamyharraz lah norhayati lah tak wujud =P ok Instagram aku yg betul ialah MyNaurah ;)

Jom tengok kasut raya gojes kami dua beranak ;) kasut raya abg askar tak de biar dia pakai but perang tu jew ngeh ngehh *peace*

Merah baldu - harap ko tak gigit kaki aku masa pakai nnt..takpe sebelum pakai nnt haku gigit kt hujung tu dulu :") petua kita belasah je ikut hihiii

Gojes tak? tahan hati okeh nak pakai kasut nih..lama simpan sbb nak guna masa raya hehe beli kt Bandung hari tu ;)
Tom & Jerry kakal punya..nak Ben10 yg ada lampu..tp berat tapak jadi mamy tipu ckp : " lampu tu nnt meletup kalau ko lompat-lompat nnt nakk oii" terus ank pun percaya ekekekk

Kasut ni acu belanja dalam RM60 rasanya kat Jusco Kepong..oklah kan..janji lawa.selesa oklah ni ;)

Makanya kasut ni akan di rasmikan 16hb ni masa kami balik Ke Labuan ..tak kuasa okeh nak bwk kasut bebanyak dahlah balik kampung jauh..jadi rasmikan jelah awal-awal kasut ni hehe..lagi pun nnt hujung-hujung kasut ni tak pakai sbb lebih selesa sarung sandle ~ selalunya begitu lahh

Mesti kasut raya korang lebih gojes kan ;)

happy read ;)

32 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh kemain sakannnnn :)

fiza said...

Wah...kasut raya. Saya tak beli apa² pon lagi.

atty's said...

lawa lah kasut yati..

AiNuN FaUzI said...

Merah gitu kasut akak.. Cantek2.. Punya la dh lama akak beli.. Tahan sungguh dugaan akak nih.. Kalau teh, arini beli, jam2 tu jugak nk pakai.. Gelojos kan.. Heheheheh.. Selamat Hari Raya akak!!!!

norhidana said...

sume baru ek... akak thn ni tak tau dpt cari kst tak

♥cikmOt♥ said...

kasut raya kita, recycle pakai jek sandal yang ada bawah meja ni...hehehe

Mooniqueen said...

Simple n maybe selesa nak bergerak time raya ni..

wahida said...

kasut ko sumpah gojes...aku berkenan nok!!

anak2 aku tak reti pakai kasut kalau raya weh...sbb tu kami prefer beli sandle jer..

Mimy Hamid said...

gojes kasut awak yati oi...baldu merah gitu...kelass..sy tak beli lagi kasut..raya nak cari tapak flat jek...tak kose nak heels bagai penat..

kelakar haikal kasut leh meletup...mamy nye pun hahahaha

Rasp said...

seriously mmg lawa lah kasut u sis...
i pun berkenan...

i tak der pun beli kasut...
pakai kasut yg dok ada jer....
tahun nie mood mcm kelaut skit :(
tapi anak2 harus disettlekan :D

-Sara- said...

akak, kite kasot raya pon xde lagi tau..sobsssss

mamyharraz said...

mrseady: nak raya kan..kenalah sakan ekeke

fiza: takpe masih ada masa lagi ;)

kty:tq :)

teh: awk tak tau betapa gelodaknya jiwa ini tp bertahan jew hihihi

norhidiana: kak masih ada masa lg ni ;)

cikmot: hehe oklah tu ada jugak ;)

moon: Insyaallah selesa sbb ni jenis flat

wahida : tq :) gojes yeh..wahh lagi lah aku tak sabar nak pakai :")

mimy: hehe terpaksa tipu haikal tapak ben10 keras kang pakai kejap dia tak nak..hujung mak dia gak yg stress hehe

rasp: tq sis..
alah ini pun sy beli awal..kalau tak beli agaknya sy pun tak berkasut baru..sbb persiapan lebih kearah ank dr diri sendiri..

sara : takpe awk tudung raya dah banyak hehehe

Riri Yoorin said...

wow ada kasut rayaaa :)

mamyharraz said...

riri:mestilaaa ;)

Qhaifa Nur said...

kasut raya tak ada...macamana ni..
apa pun cantiklah kasut raya tuh.....

Kesuma Angsana said...

amboi nak red velvet juga ye hehe

Daddy Ziyyad said...

boleh la nak add yout instagram nanti..hahaha..

saya dah 2 kali raya, tak beli kasut pun..hahaha

mamyharraz said...

qhaifa: ada masa lg kalau nak beli ;)

KA : hehe tulah kan..nak jugak red velvet :")

daddyziyyad: boleh hehe
selalunya org pompuan je gelabah kalau takde kasut raya hehe

Lyaa Suriany said...

cantik kasut raya akkk

-meeSUPERGIRL- said...

amboiiii .. kasut raya kite kat kedai lagi . hahahah

mamyharraz said...

lyaa: tq dik :)

meesupergirl: hehe hilang seri kasut raya kite kan

atuk said...

Salam Ramadhan Mammy

moga perjalan lebih lancar dengan kasut baru tu...

mamyharraz said...

salam ramadhan atuk.

harapnya begitulah :)

NEKCIK said...

Pakailah untuk meraikan kemenangan kita berpuasa!!..

ellynadyra said...

gojesnya kasut ko! Pakai beb, jgn x pakai!

ieda said...

cantik dikk
wahh ada org belanja .. alhamdulillahhh ok lah kan ..
cantik juga kasut qaqal .. ekeke menjadi alasan tuu ye ;)

Zue AnnaLeeya said...

hamboiii... gojes kasut ko yati...
ahkak jgk recycle sandal lama...
tak koser eh nak pakai kasut gojes2...
sebok nak dukung dak zalea tuh jer nanti... hehehe

ღ cik faye ღ said...

cantik kasut...mcm kasut kahwin hihi. btw, kampung mamyharraz di Labuan, mcm mana org Labuan menyambut raya ye? negeri dlm Msia yg belum pernah jejak Sabah je...ada masa nnt blhla tulis pasal org Labuan sambut raya :-)

lieyalatif said...

eh cantii laa kasut akak....kemain lagi hah.....mmg glem tau....suke2....takpe kak, akak gigit dulu sebelum kasuk gigit kaki akak heheeheh petua jaman dulu heheeheheh........ooo made from bandung rupenye....kelas ko kak kasut raye jauhhh mariiiii....

Cho Zila said...

ala lama tak pakai kasut cute2 gitu.. satu takder saiz... kedua tuler senang ngan sandal lagi...

norhidana said...

cantik kasut, akak tak sempa lg beli kst baru dik oi... nmpaknyer pakai jelah kst keje akak nih... haru2

azievee said...

Wah petua tu mmg leh guna ekkk...cantik kasut dua beranak nie