Tuesday, August 14, 2012

Salam Aidilfitri :)

Dikesempatan ini saya mamyharraz.blogspot mengucapkan selamat hari raya aidilfitri utk kwn-kwn semua..tak kiralah siapa anda dan dimana anda berada..Maaf dipinta jika selama penulisan sy ada yg terguris hati atau menyimpan perasaan yg kurang enak..sy hanya manusia biasa yg sering buat kesilapan tanpa disedari.Yang baik semua dari Allah s.w.t dan yg kurang semua dr sy.

Ucapan advance dari saya sebabnya masa yg ada beberapa hari ni nak luangkan utk family dan diri sendiri sebelum Khamis utk pulang beraya ke labuan dan Kota Kinabalu.Dan secara rasminya sy sudah pun start bercuti dari isnin kelmarin ;)

Terima kasih pada yg sudi jengah ke sini :) Insyaallah masa terluang sy akan jejak kembali.

Bila ada kelapangan bolehlah apdet stori mcm biasa :)

Take care semua..dan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.

happy read ;)

19 comments:

atty's said...

selamat hariraya maaf zahir batin yati.selamat bercuti

saly@mama-i said...

salam lebaran juga .. dan slmt bcuti..ceria2 sllu.. salam di hulur tnda psaudaraan ..:)

lieyalatif said...

** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat akak sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

Riri Yoorin said...

waaaah lama nye mamy dh cuti..

selamat hari raya mamy :)

Mama Gee said...

Selamat hari raya aidilfitri buat mamy sekeluarga...kalo ada salah silap...gee minta maaf ya..

Selamat bercuti! Jgn tak ingat nk balik plak..hehee

wahida said...

selamat hari raya dear...

maaf andai ada terkasar bahasa terlajak perbuatan selama kita kenal ye...

-Sara- said...

wah awalnya cuti!

slm aidilfitri utk akak sekeluarga, maaf zahir dn batin :)

SURIA AMANDA said...

salam syawal dari suriaamanda dan keluarga...

fiza said...

Salam aidilfitri utk mamyharraz & family.

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita, KA pown nak wish selamat hari raya, maaf zahir & batin ye

Daddy Ziyyad said...

selamat hari raya aidilfitri..

maaf zahir batin :)

Wanieys said...

salam lebaran untuk akak sekeluarga...wani minta maaf kalau ada salah silap sepanjang berblog :)

Fieza79 said...

selamat hari raya buat mamyharraz sekeluarga..

dah stat bercuti ke ni..??

AiNuN FaUzI said...

Selamat bercuti dan selamat hari raya akak!!!

Rasp said...

selamat bercuti ....
selamat menyambut aidilfitri...
maaf zahir batin...
safe trip and take care tau...

syariza09 said...

ooooo saat ni mammy dh pon sampai kt labuan...sudaa terbang ke sana yer...slmt hari raya, maaf zahir & batin

MulutPayau said...

selamat bercuti dan selamat Hari raya...maaf zahir dan batin...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

Selamat Hari raya...maaf zahir dan batin

ellynadyra said...

selamat hari raya, maaf zahir batin, sakannnnnnn raya!