Friday, August 24, 2012

Ulang tahun perkahwinan ke 5 tahun - 24/8/2012

Alhamdulillah syukur ya Allah kerana panjangkan jodoh kami suami isteri :)
Dalam gaduh-baik-gaduh baik dah pun 5 tahun ;) hehe ajak lawan gaduh biasanya aku lettew :") ngehhh

Semoga dihari-hari mendatang makin  kuat ikatan yg sudah terikat ini..bahagia dunia&akhirat.

Dari awal perkahwinan mmg takde kebiasaan suprise-suprise..jd mmg takde lah sambutan beriya-iya melainkan ucap2 begitu jew sambil hint2 mintak pelempang hadiah ;P hehhe

Apapun hadiah ulangtahun ke 5 kali ini bermakna sgt dengan adanya family trip ke Ranau,Sabah! ini dah buat aku happy berganda :) kebetulan tarikh aniversary jatuh masa family trip ;) ohhh sgt beruntung rasanya :")

Berganda happy bila family's in law bagi kejutan kek!! whuahhh terharu sgt..tq kak iparku sayang (kakjulie) dan semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yg kusayang :) tiada kata-kata melainkan ucapan ALHAMDULILLAH. Tq Allah kerana beri rasa gembira ini padaku :)

Pic nnt akan usulkan...sbb aku nih masih bercuti masih berada di negeri sabah..jd citer raya,citer Ranau dan lain-lain tunggu turn utk di olahkan ;)

ok,sekian dulu..
tata.


happy read ;)

14 comments:

Nong Andy said...

selamat ulangtahun perkahwinan.. mudah-mudahan hingga ke hujung nyawa.

24 august ni ulang tahun anak aku yang ke 4 tahun :D

Lady Rina said...

Happy anniversary....:-)

atty's said...

happy anniversary..semoga bahgia selamanya.amin

fiza said...

Happy 5th anniversary to both of you. semoga kekal bahagia selamanya.

mummY daniSha said...

epi annv n selamat hr raYa!

:: Mrs.Eady :: said...

Happy Anniversary my fren!
Semoga ikatan kamu terus kekal di Jannah nyer,amin ~

psss...nape tak cari izwa masa dlm feri tuuuu :(

AiNuN FaUzI said...

Happy 5th Anniversary kak!!!! Wish u happily ever after!!!

Riri Yoorin said...

cik riri selaku pengapit mamy harraz ingin mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan :)

-Sara- said...

hppy anniversary kak! semoga ikatan jodoh akak dn suami kekal ke akher hayat..

jelesnyaa akak cuti lagiiiiiiiiiiii :D

ღ cik faye ღ said...

Happy 5th anniversary mamyharraz!!! best tu dapat hadiah gi jenjalan...jgn lupa share kat blog apa yang best kat Ranau :-). Semoga perkahwinan kekal bahagia sampai ke syurga aminn...

nazirah said...

wah hepy anniversary kak
yg ke 5 tahun
semoga selalu bahagia
dalam rhmatNya amin

p/s : selamat hari raya aidilfitri kak.. maaf zahir dan batin

Mrs. Norrie said...

happy anniversary

munna said...

wah!...seronoknya ..balik sabah lagi ye... happy anniversary dan selamat hari raya ... maaf zahir batin

ellynadyra said...

Happy anniversary! Semoga bahagia sampai ke syurga!