Wednesday, August 8, 2012

Lemau

Serius aku lemau..malas mengusai diri...kalaulah cuti aku banyak mmg dah amik!nasib jelah cuti tak de je nih..bertahan jelah nak menyampai minggu depan ;P

Semalam tido rmh mak..sbbnya baba harraz duty 48jam..biasalah nak cuti raya lama ko kenalah keje lebih masa hewhew....nasiblah bang oii ..tp aku gak yg best sbb tak payah bangun sahur hehe..abg askar jenis bersahur..yg aku ni pulak jenis kalau bangun sahur setakat seteguk air jew pastu sambung tido :") dah kawin ni rutin kenalah bertukar - kenalah ikut rentak laki..tak kan laki nak ikut rentak aku pulak kan ;)

hmm apa nak citer ya...ohh semalam anak buah dr labuan chat bagitau jadual family trip raya ni ON!..best best..pastu dah bincang dgn kakJulie raya ni menu apa nak di masak ;) antara yg di rancang ialah ;
  • laksa
  • rendang + nasi impit
  • triffle
dah tu je..nnt ada tambahan esok2 aku apdet lagi ;)

Sentap tau dgn harraz..dia dah buang semua pic aku kt instagram huwaaa...ni lah nasib bila share tab dgn ank sobs sobss..punyalah gojes aku edit semua pic sekali dgn selamber je dia delete all!! anak ohhh anakkk

agaknya sebab ni kot aku jadi lemau? hihiiii entahlah ke sbb lampu merah? hmm mungkin ;P



happy read ;)

19 comments:

Riri Yoorin said...

mamy lemau? heheh riri pon sama gigihkan juga nk kerjaaa

Kesuma Angsana said...

lemau2 pown terupdate juga blog ni hehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

penangan nak raya nih!hahaha..

Zue AnnaLeeya said...

lemau2 pon apdet gak...
klu saya xdenya hapdet... huhu

mamyharraz said...

kann hehe kiranya sy ni rajinlah jugak kan =P

lieyalatif said...

wah kak, baru bace tu lieya dah rasai kemeriahan beraye tu...mcm2 menu dah plan tu..best2.....

hahaahaha adoi kak!!! tepuk dahi lieya bace tau....abis laaaa gambar sume kene delete hah...pandai tol si harraz godek2 hah ekekeekekek.....bijak tol anak bujang ko kak....

atty's said...

kty pun lemau gak nie..tu yg blog sepi..takde idea..otak puasa..ekekekkeke

fiza said...

Sama lah...lemau gak nih.

mamyharraz said...

lieya: sedih akk tgk ruang kt pic tu kosong! mula2 dia buang ikon intgram..tau2 akk tgk balik pic semua dah hilang! huwaaa geram!

mamyharraz said...

kty: tulah kan patut kty sunyi je kt blog ekeke mmg lemau puasa2 ni kan..

fiza : meh give me five :)

ieda said...

loor dah kena delete .. huhuh nangis ...

pandai tul dak kakal tuu ekkeke ;)
wahh dah ada plan nak masak apa utk raya .. hurmmm ;)

kakcik said...

Nak ikutkan lemau, kakcik pun rasa lemau sangat. Apa nak buat, cutri dah tak banyak lagi! :(

Daddy Ziyyad said...

jangan malas malas! ekekekekkee..

teruskan bekerja...

nanti raya puas2 ;)

eh, abang askar awak kerja di kem mana ya?

mamyharraz said...

kakieda:dah habis kak di delete dek budak kecik tu :(

saja plan-plan tak taulah menjadi ke tidak nnt hihi

kakcik: kan kakcik..sabar je lah :)

daddyziyyad:abg askar tu kt kem jln semarak - kementah rasanya..haa situlah dia

LiYa HaNiF :: said...

bila dtg angin lemau... rs cam nak bercutiii je... ^_~

atuk said...

Salam Ramadhan Mamy

moga hari ni terus ceria

norhidana said...

wah2 dh tau menu ek, akak ni tak tau apa lah menu beraya pertama kt terengganu nih... 1st time tau beraya pertama kt sana.... huhuhui

redha kan jelah dik harraz terdlete tuh

Mimy Hamid said...

aik terbalik la kite....laki sy tak bangun sahur..sy jenis bersahur

-meeSUPERGIRL- said...

haha sabor je lahhh ...