Thursday, November 29, 2012

Harraz Haikal

 Harraz Haikal anakku sayang..sekejap je masa berlalu awk dah jadi big boy..rasa mcm baru je mamy usung awk kesana kemari dalam perut ni..rasa mcm baru je mamy mabuk kepeningan mengandungkan awk..tup-tup awk dah nak masuk sekolah..owhh..masa sgt pantas berlalu..

Anakku sayang..kadang mamy terlupa yg awk dah semakin besar..dimata mamy awk baby selamanya..sebab tu awk tak pandai berdikari kerana semua benda yg awk patut buat semua mamy yg uruskan semua mamy nak lakukan utk mu anak..mamy terlalu kasihkan mu wahai anak..tiada kata-kata nak mengambarkan betapa mamy kasih kan awk ...setinggi- tinggi gunung tinggi lagi kasih mamy..seluas-luas lautan luas lg kasih syg mamy ~

Isnin ni hari permulaan utk Harraz Haikal..semoga Harraz jadi anak yg bijak,mendengar kata dan terang hati..kami semua sentiasa doakan Harraz :)

Belajar pandai-pandai..esok dah besar mamy nak awk jadi kebanggaan keluarga terutama utk mamy dan baba :)

Yuran pendaftaran sudah mamy dan baba selesaikan jadi bulan Disember Harraz dapat 1 bulan free class di Be Smart Kinder Kids :D

3 Disember hari permulaan utk Harraz,dan hari permulaan utk baba juga..maknanya isnin ni bermulalah kehidupan jarak jauh utk kami bertiga..sebabnya baba kena transfer ke PD utk jangkamasa tak dpt pastikan lagi..apapun mamy dan Harraz kena tabah harungi hari-hari tanpa baba disisi..semua pun sudah di rancang..semoga Allah permudahkan segalanya.amin.

Good Luck ya sayang...dan Good Luck utk suami tercinta..doa mamy sentiasa mengiringi kalian berdua.

:)



happy read ;)

17 comments:

♥cikmOt♥ said...

satu hari nanti harraz akan baca ni...

so suittt

:: Mrs.Eady :: said...

alahai mamy......sedih pulak baca!

Qasey Honey said...

aha la mamy..sedih lak bca n3 ni..smoga mamy pon tabah jugak yer..

munna said...

insyaALLAH... Kakal ok je nanti... dia kan good boy

izzah said...

Awalnya msk sek...blm masuk bln jan lg ni..selamat bersekolah harraz...jd good n clever boy yek:-)

Kakzakie said...

Oh start minggu depan dah masuk ye. Kenapa tak januari sekali. Tapi bagus juga cepat suai-kenal dgn kawan-kawan.

Bila dah berjauhan berskype selalulah nampaknya.

Qhaifa Nur said...

mlm tadi baru terfikir ttng aeish..thn dpn 4 thn..tup..tup nanti dah nak msk tadika..terasa aeish kecil lagi...makin besar rupanya

begitu juga dgn harraz..rupanya dah nak sklh juga..cepatnya masa berlahu..

syariza09 said...

wahh ..harraz dh nk masuk skolah yer..smakin sibuk la mammy kan bila ank dh sklh, januari ni sy plak kena tempuh situasi camni..

baba plak nk ke tempat baru yer..pasni rindu2an lah yer, sesekali jumpa mesti susah nk lepas hihihi...jgn mare yer, sajer nk gurau2

~aYu~ said...

jauh dgn suami mmg sedih kan.. ayu penah rasa dulu time preggy ke2.. syahdu je rasa..

Cho Zila said...

dah mula sekolahler yerk. bestnyer dia ...
semoga selamat semuanyer..
cinta jarak jauhlertu...

Daddy Ziyyad said...

selamat bersekolah ya harraz haikal...

harraz dulu exclusively breastfed tak? anak saya yg sulung, ziyyad...mmg eksklusif...dia jadi sangat dependent pada mommy nya...So tu sebab tahun depan, kami decide masukkan dia ke tadika..utk lebih berdikari..hihihih

rostina76 said...

salam mamaharraz...
itule, bila kita sedar2 anak dah semakin besar rasa mcm nak je stopkan masa. sama le dgn kros, siap ckp dgn ahdia huhu nape adik cpt sgt besar. mommy dah xlarat nak dukung. pepepun good luck utk harraz. be a good boy ;)

MaMa Rey said...

sama juga saya pun pernah berjauhan dengan suami hampir 2 tahun kerana kerja..alhamdulilah sekarang tak lagi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai tersentuh hati wani baca.....

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

harraz dah nak sekolah yer....ermm sayu lak rasa...moga tabah yer...

LiYa HaNiF :: said...

sedih baca... moga akk tabah n sabar yer..

L said...

semoga menjadi anak yg soleh menjadi penyejuk mata si ibu dan ayah.. amin...