Tuesday, March 1, 2011

Full House Ampang :)

Full House Ampang
utk belanja anty dada harraz sempena birthday dia :)
Unplan.mula jadi pastu tak jadi pastu tak jadi pastu jadi ~
last2 jadi jugak tp tanpa cik riri..

bukan apa..mula2 ingatkan nak p surau mlm tu ikut mak..
tp lepas lunch call mak...mak bgtau tak payah ikut sbb budak kecik ni mengganas kt surau =P
jadi mak ckp dok jelah rmh....heee terus teringat selasa selalu dada off berniaga..
kalau pending kan lg takut2 bajet mamy pulak yg gone!
hee terus call janji2 after work mamy pickup dada kemudian harraz nak bwk mkn ^___^


tak kosa tukar2 baju dah sbb nak balik awal ;)
makanya smlm memang mkn besar jelah =P
 sambil tunggu mknan sampai boleh naik tingkat atas yg ada jual mcm2
sambil2 berangan~ hee comel2 okeh brg2 hiasan bagai grrr gerammmmm T___T
harga bolehlah....setakat spek ke frame ke kategori murahlah ^___^

cuti2 mata je ;)





heee kiutttt =P


dada pilih menu harraz dok ketuk2 meja ~tensi mak!!
pastu saja bagi mamy yg garang ni hangin~sabar jelah =P
tp kejap je dia mood tak ok..mamy bwk dukung2 terus ok hee

harraz mkn nasi lemak rendang :)
air tu mamy punya dragon hapa ntah tp sedappppp
buah dia pop!pop! meletup dlm mulut bila gigit heee besttt

Happy Birthday Dada moga panjang umur murah rezeki ;)
selalu birthday mamy dada belanja lah bg hadiah lah...mamy jarang bagi apa2 kat dada..
sbb tu mamy beria nak belanja dada mkn birthday dia kali ni :))

OK tamat sudah citer makan2 semalam :)
hmm sapa pulak mau belanja mamy makan waktu terdekat ni?......^____^

12 comments:

IDAZS said...

happy besday dada :)

sedapnya spageti tu, nyum-nyum

mamyharraz said...

idazs~ hee nnt mamy sampaikan kt dada ;)

Fieza79 said...

sedap nya edisi makan2...

cantek shawl..hehe

mamyharraz said...

fieza~ mkn2 mmg best cuba try timbang *nanges!* hee

shawl tu? hee ropol2 =P

syariza09 said...

huhu..slalu gak mamy gi mkn2 kt ctu kann
jeles tau, ai ni lom pernah2 sampai pon lg.

mamyharraz said...

syariza~olooloo moh mamy bwkkan ke sana boleh kita gambar2 ^_____^

~izan~ said...

akakkkk..i mish u lagi hehe...mish la sebab idola izan ni..super duper woman.hehe.. akak,full house ampang ni kt mana? nnt izan blk ampang jom bwk izan bley tak? hehehe....

wah,akak dh ada riben comey..cantik!~

Softtouch [Hanim] said...

rindunya ngan akak..lama dah xjengah cni..sory ye kak

hepy birthday utk dada...bestnya mkn kat full house xpernah mkn kat ctu lagi..

mamyharraz said...

izan~ miss u to dear ^__^ hari2 akk singgah blog izan intai2 hee pucuk dicita okey kalau izan nak akk bwkkan ke full house ^____^ nnt bgtau akk bila balik kl tau ;)

hee akk pun nak jd comey mcm izan tu yg pakai reben =P

hanim~ akk pun rindu dgn awk..hari2 akk jengah intai2 blog hanim tau :)

full house tu cantik sgt..hanim ada kamera canggih mesti lawa pic kalau snap2 ^__^

eLYies said...

arghhh..jeles...mahai tak makan kat sini kak ti?

mamyharraz said...

yies~ harga oklah taklah mahal sgt ;)

Riri Yoorin said...

tulah kan mamy.. pas mamy kata tak jadi.. so riri pun buat la acara lain hehe..