Sunday, March 20, 2011

Putrajaya 5G2 Site Office

Khamis lepas pagi2 boss bgtau soh stanby p site ofis kat Putrajaya hari Jumaat.

Emosi bila dpt arahan adalah *bengang* =P tp bila relax, bertenang fikir2 balik best jugak sesekali jln2 site ;) yelah org HQ kan mengada sikit tak boleh kena panas heee
4 org diarahkan ke sana utk selesaikan masalah yg timbul :) heee ayat kami ni mcm teror kan? tp itulah hakikatnya =P bila benda dah kelam kabut org HQ lah yg dtg selesaikan masalah..sebut je soh inspections? bolehhhh soh kira2? pun bolehhhh ;)
 Ada mcm arkitek tak? ngehngeh arkitek ni sudah bersedia mulakan tugasan bersama 3 lagi arkitek terlatih ;)
sebelum tu kenalah kaji dulu apa masalahnya kan baru boleh mulakan keje yg dah bercampuk aduk nih T____T
 Ok sgt penat!nak studi balik nombor2 bangunan pastu tower yg mana satu haiyooooo sgt stress!
heheee drama kena lebeyyy ;) tp apapun dpt di atasi ya lagi2 dpt lunch yg sgt mengenyang kan :)

mamy teringin nak makan kt Saba tp bila tanya budak2 site depa tak tau :( info yg mamy tau retoran tu ada kt Putrajaya tp ceruk mana tak tau T____T habis nak soh kwn bawak camner? dah lokasi pun haku tak tau.. last2 p mkn kt cyberjaya...yg best tu tak dpt mkn restoran arab tp mamy dptlah lepaskan kempunan minum barbican kt situ ^___^

ow ya sebelum mamy bercuti ni ...mungkin akan kesini lagi...masa tu nak jugak ke saba restoran tu hopefully lah :))
 Kak liza {baju kotak} memang teror ^___^ sekejap je masalah yg serabut dpt diselesaikan :) teratur je dia punya planning keje..apa patut buat,yg mana dulu patut di dahulukan :))) memang bestlah dpt partner yg bekerjasama ;) kak sherry,chris,kak liza anda semua memang best!!

Harap2 depa pun selesa dgn mamy :D
 Berlatar belakang projek Bina Goodyear paling mahal setakat ni yg berharga 450Juta! ;) ada dua tower sebelah Pelancongan Malaysia , dan satu lagi Kesenian dan Kebudayaan :) ni terletak kat Presint 5 betul2 sebelah Pullman :)

Buat masa sekarang projek Bina Goodyear ada 2 sedang on kt Putrajaya lagi satu dekat Presint 2 :)
dan projek Bina Goodyear dah pun berjaya siap adalah POJ..alaaa mahkamah tuuuuu ;) heeee bila tgk projek2 dah berjaya disiapkan *sgt bangga*  ;) ehemmmm ehemmm bonus this year kasi lebih ya ;)
Inilah bangunan Projek ofis mamy dr jauh..
Seni bina memang halus siap ada tombak keris bagai...sgt cantik! hari tu tak sempat nak round2 dlm bangunan tu sbb hari hujan...takpe next day mamy pegi mesti nak amik pic kt dlm bangunan :)

Next entry pun citer pasal Putrajaya ;)

10 comments:

syariza09 said...

ooo yg tu ker bangunan company mamy buat, dkt ngan Pullman. mmg cantik arr bangunan tu.

mamy, Restoran Saba kat Cyberjaya, bukannya Putrajaya. x per la, kt Setiawangsa pun dah ada branch

mamyharraz said...

syariza~cantikkan ;)

laaaaa kt cyber ke saba tu haishh mamy salah info bgtau kwn =P...

~izan~ said...

salam akak,ingat akak dh cuti hehe...cantik bangunan tu...akak ada gaya dah tu.kalau akak arkitek tu,mmg vogue abis p lawat site hehe...

mamyharraz said...

izan,w'salam :)

masih ada heee minggu depan blog akk ni usanglah :( kalau internet laju dptlah updated..kalau ni balik cuti baru boleh updated :)

Softtouch [Hanim] said...

settle jgk ye kak...mmg best kalu dpt team yg sekepala...wa..besar kat projek company akak...betul tahun ni bounus akak mesti masyuk...

mamyharraz said...

hanim,separuh dah settle..tp ada lg sikit tak siap..ni tgh tunggu arahan je kena pegi lg ;)

amin .moga bertambahlah bonus :))

Riri Yoorin said...

ingatkan mumy g belon pans~

mamyharraz said...

cikriri ,citer belon panas next entry ;)

Ogy said...

cantik lee....nnti opis mamy tak pindah ke...putrajaya...kalo tak leh kita together2...

mamyharraz said...

gee, ni kami buat utk org kerajaan..kalau mamy nak keje dlm building ni kenalah mohon jd org gomen :)