Thursday, March 10, 2011

sgt bizi T_T

Selamat Tengahhari :)
minggu ni memang bizi bizi biziiiii *over* heee
minggu ni jugak asyik balik lewat T__T
pastu hari2 mengadap jem kt ldp >_<
geram gerammm kenapa ldp hari2 jem?

hujung bulan ni mamy nak amik cuti
pastu pertengahan bulan 4 pun nak amik cuti panjang ^___^
sbb tu kenalah settlekan apa yg pending dan apa yg patut mulai skrg ;)

ok, takpe... bizi camner pun masih sempat menyibuk kt blog2 kwn ^__^
masih sempat on FB dan masih sempat cit cat kt ym ^___^ heee
Jumaat sapa yg lunch panjang tu mesti besttt kann
ofis mamy cam biasa je...lunch tetap satu jam T__T

hari tu mkn kek durian durian kt secret...dapppppnya
tp jarang dpt sbb tiap kali p secret durian durian mesti tak de..
sbb tu hari tu pegi asalnya nak beli perisa lain..nampak je durian durian terus *tukar fikiran* =P
heee sudahnya mamy yg mkn sorang2 =P harraz tak suka ;)
kalau perisa cokelat lajuuu je dia mkn...ok lain kali mamy beli perisa cokelat ya =P

aduhhhh tgk balik kek ni terasa maukkkk mkn lagiiii

14 comments:

~izan~ said...

kena cuti pjg hujung bulan..chenta hati mau pulang..takpe2..bz2 pun bila akak teringat akan hujung bulan ni,mesti jd semangat kan nk setelkan semua hehe

Riri Yoorin said...

mumy.. minggu ini pun riri mcm fokus kat sumtink heheh klu sempat je jengah blog.. so arini nk blog walking.. tulis byk2 entry hehe...

syariza09 said...

kami2 yg tgk ni pon rasa mau mkn jugak.

♥ Mrs.Eady ♥ said...

sedap nyer...:)

mamyharraz said...

izan~ hee tak sabarnya akk nak cuti...haiii fikir2 kalau tak kemana2 pun takpe..nak rehatkan otak ni kejap...tension fikir keje ni T__T

cikriri~minggu ni minggu tekanan T___T biziiii zzzzZzZZZZzzzzzzz heee

syariza~ jemput tgk jelah hehee

mrs.eady~ mmg sedap ;)

ieda said...

waa seyes akak x pernah cuba kek SR yug durian nie .. haa leh cuba lah kali nie .. nampak sedapp sagt :)

ehem2 nak bercuti panjang ke mana tuuu :))

rATu kEBaYA said...

kek durian SR memang sedap..

mamyharraz said...

kak ieda, nnt cuba try memang sedapp ;)

tak tau lg kemana2 cuti tu nnt..tp yg penting sy mau bercuti lapangkan fikiran ni ^__^

mamyharraz said...

ratukebaya~ tu lah ..memang sedap..sebelum ni nak beli asyik tak de je

Fieza79 said...

dl sll singgah SR..skrg dh jrg2...tktau pun ada kek durian...atau maybe tk pasan kot..huhu

Softtouch [Hanim] said...

bestnya nnti akak cuti lama...nk p holiday yer..ye;ah abg nk balik kan...xpe siap kan keje tu dulu..pikirkan yg akak nk cuti...

Ogy said...

wahh kek!
tp..
seb bek g tak minat duriann...heehee

IDAZS said...

kek durian!!!!!

tak pernah rasa lagi, kene singgah SR juga nie.

nyum-nyum..

saya mmg "hantu durian", ekekekekek

mamyharraz said...

fieza~ SC ada perisa ni tp jarang2 depa buat kot..tu yg awk tak jumpa hee

hanim~ cuti tak tau nak kemana lg..tp walau tak kemana2 akk tetap amik cuti panjang..lately ni stress sgt fikir keje...

gee~ oww sib baik tak tergoda kann ;)

idazs~ kena try bestt tau secret recepie durian ni heee ;)