Wednesday, March 2, 2011

suka cantik?

Sapa tak suka cantik2 kann
mamy lagiii suka hal2 cantik2 nih..
tp kan bab nak cantikan kete tu malasssss sgt =P
ada setengah org sanggup berhabis duit sbb nak cantikkan kete..
tp bukan mamy! hee tak kosa okeh..baik i beli brg mekap dr i beli spotrim bagai =P

Tinted kete ni pun sbb baba dan cikngah bako bako soh pasang tu pun time ofer giler2 hee
kalau ikutkan mamy memang togel jelah kete ku ituuuu T____T


Semalam hantar kete p cuci betul2 punya heee
selalunya mamy masuk dlm washer otomatik yg pandu lalu tu senang ~ dgn haku2 mesin tu cuci =P
tp washer otomatik ni tak byk tempat yg ada..selalu cuci kt area kepong tu pun ada satu je~

mamy cuci kt giant kelana jaya...letak kete depa cuci mamy round dlm giant =P
RM15 cuci vacum kenapa mahal benar? ke memang harga memang begitu..bukan RM8 ke???
ke sbb tempat cuci tu dlm area giant sbb tu mahal? haiyooo ni lah padah org yg jarang cuci kete T_____T
pastu ada pakej2 lah pulakkkk utk halau bakterialah apalah hmm memang menarik sbb dlm kete mamy konfirm banyak bakteria kulapuk bagai T___T tp mahallah....paling murah pun dlm RM45 camtulah..baik haku beli baju =P hmm ok ok akan difikirkan pakej2 utk nyah kuman tu...tp not now lah =P

ada anak kecik mana lah kete ku nak lawa menten...kang dia makan kopok bertabur dr depan ke belakang...tu belum vitagen tumpah...mayonis beger..kit kat..krim roti suka2 dia calit sana sini fuhhhhh *pitam*
pastu pulak minggu lepas air soya tumpah seplastik okeh T________________T
hadoiii sapa2 tumpang kete mamy dok jelah diam2 jgn komplen2!! kang haku sentap! T______T
sbb tu smlm laju2 p cuci betul2 kang mana tau ada yg nak tumpang kete haku ada yg *pengsan* dgn segala bau2an yg melekat =P org lain takpe lagi..buatnya atok harraz tetiba nak bwk kete mamy camner?? *matilaaaaaaaa* haku >______________<


ok habis citer kete :))


ni citer tuan kete pulak ;)

heee hari ni pakai eye shadow kaler biru ^___^
shawl ropol2 kaler biru jugak ^____^
benda yg ada unsur ropol2 memang mamy sukaaaa
kiut ke tak ke haku pakai tu belakang citer =P

tp tak nampaklah pulak ropol2 kt tepi tu kannn ;) ~

12 comments:

atty's said...

Mahal tu cuci rm15.rasanya sbb kat tmpt giant camtu atau kat shopping mall kot..

comeynya mamyharraz..

~izan~ said...

mahal gak tu kak kalau rm15,kalau rm10 biasa la dgr...btol tu kak,kalau ada anak kecik,pyh nk jaga dlm keta.memanjang je keta izan ni mcm lori smpah mini hikhik.

akak,comel la biru..mcm k.syariza suka biru... nk tgk shawl ropol2 tu penuh2..nk beli nk tiru akak hehehehe

syariza09 said...

ada gak nama haku kt komen izan..wakaka..peminat biru la katakan..

harga x tau. Slalu cik somi yg g cuci. tp lps cuci kena report ngan cik istri, mahal @ tak. kalo mahal, sah2 ler pasni kena g kedai yg lain plak

aiyak..air soya satu plastik tumpah? hurrmm dh blh agak baunya camner...hehe..jgn sentap hokeh..peace

pasni cer tunjuk ropol2 tu, nk la tgk gak

IDAZS said...

jarang sgt basuh kete. sbb selalu terjadi, basuh je kete mesti hujan. aduiilllla
jadinya, biarkan kereta seperti baru lps klua hutan, kihkihkih

mamyharraz said...

atty~mahalkan :( silaplah p cuci situ :'(

izan~ heee kete akk lg teruk tau...kadang ofis met nak tumpang malu je =P

td jenuh akk snap nak nampakkan ropol2 tu tp tak buleh ^__^ hee

syariza~ bau air soya tu kan hadoiii migrain mamyharraz tahu T_____T

hee lepas ni kan memamg tak jejek dah pusat kecantikan kete tu lg mahal! grrr

idazs~ heee ok mamy ada geng taklah rasa keseorgan sbb malas basuh kete ^___^ hehee

Riri Yoorin said...

mmg klu anto dlm itu standard reger..
mcm riri lagi la mumy.. wasabe tu kaler putih.. basuh pun sebulan sekali.. riri anto g chemical wash kena 13 hengget.. tp mmg puas hati.. tiada cela.. hehe

Fieza79 said...

fieza sama naik mekap diri dgn mekap kete...akan pasti kan kete tu cuci calat tau mcm tuan punya..hahaa..

lawa mekap...nak g mana tuu..?

mamyharraz said...

riri~ wasabe awk menten hensem..tp wpc mamy comot giler hee wahh spesial wash utk wasabe kann takpe janji menten hensem kann

mamyharraz said...

Fieza~ hee mamy tgk fieza cun pun boleh tau kete mesti cun kann ;)
hee mamy ni pemalas banyak tu yg jarang2 cuci kete =P

nak p keje ^___^

mekchu said...

sesekali keta pun nak jugak cantik kan.. asyik tuan je yg nak cantik.. hehehehe..

comel la mekap cam tu.. cane nak wat eyeliner kemas cam tu?

mamyharraz said...

mekchu~ tulah kann asyik tuan je over kete terbiar heeee kesian kete tu T_T

heee alaaa eyeliner tu mamy saje garis sampai hujung mata pekat2 heee senang je ^_^

Riri Yoorin said...

tulah tap wasabe dh comot tuh.. tompok2 sana sini debu..adoila bila nk bersih nye tak tau~