Sunday, March 13, 2011

Hujung minggu...

As Salam :)
entry laju2 sbb mood mamy mcm blur :(
terasa... sgt.. berita tsunami..gempa tu semua hmm mcmmana nak explain ya..
tp..yg nyata mamy memang susah hati :(
Ya Allah moga Kau satukan keluargaku semula seperti sediakala..sebelum apa2 perkara buruk terjadi...

ok ok..kena think positive,....
think positive
positive
positive!!!!

hujung minggu hari tu jalan2 dgn anak bujang :)
dah besar anak mamy...tak banyak ragam senang sgt mamy handle :)
jln2 kt Jaya Jusco Kepong...makan2 pastu sempatlah beli selai baju utk diri sendiri ;)
tu pun sale 70% heeee murah giler...kaler hijau ;)
mkn kt chicken rice shop
banyak kakal makan sukaaa mamy tauu..
harraz kena makan banyak..sebab banyak tenaga nak guna heee
pastu dah puas round2..
bwk harraz mkn roti bakar pulak kt old town :)
mamy minum cendol gula melaka sedappppnyaaa
saja pilih dok depan pintu :)
time jln2 kesini hati mamy risauuuu sgt fikirkan keadaan baba kt Lebanon..
yelah berita tsunami tu cukup ngeri...text msj kt baba...Alhamdulillah lepas mamy text mesej..terus baba call bgtau keadaan sana baik2 saja...sana baru turun salji..dia pesan jgn stress atau bimbang sgt...fikir positive dan buat2 biasa saja..berdoa banyak2 dan selebihnya biar Allah yg tentukan..
Ya Allah...hanya Kau yg tahu apa yg berlegar dlm fikiranku saat ini :(

semalam 13/3 hari jadi adik lelaki mamy :)
tak celebrate apa2 pun cuma belikan dia kek coklat kegemaran dia :)
tak dan mamy nak snap pic harraz dah kecoh nak mkn kek nih =P
apa pun Happy Birthday abg,keje baik2 cari makwe lawa dr along & angah eks =P


ok mamy nak settle kan keje dulu ;)
daaaaaa

12 comments:

Riri Yoorin said...

tulah riri pun terfikir pasal tsunami ni.. insyaallah mumy semoga semua selamat~

LiErOSe~QiEmi said...

takde pepe kot.. insyaallah.. Ape pun harap cepat la baba harraz balik kan.. takde la risau sgt..

atty's said...

sama2 kita berdoa..semoga kita dilindungi dr mala petaka..amin

mamyharraz said...

cikriri~ amin.moga semua dilindungiNya hendaknya

lierose~kalau masa boleh mamy putar..itu yg benda pertama mamu buat ~ cepatlah masa berlalu..

atty~amin.amin.amin moga Allah melidungi kita semua amin.amin.amin..

syariza09 said...

bestnya jln ber2 & si dia x buat ragam, kalo tak maunya mammy tukar jadi singa lak..Banyaknya diskaun sampai 70%

bila bab dah pesan mcm tu, mesti mamy rasa lega sikit kann

mamyharraz said...

syariza~nnt mamy upload pic pakai baju 70% tu ya ;) heee

lega..tp tetap risau :( moga Allah bg kekuatan utk masa2 akan dtg..

syariza09 said...

mamy kena tag tau, buat jgn tak buat..hehe

Softtouch [Hanim] said...

risaukan kak tsunami tu...moga kita semua dilindunginya....

Bestla kakal jln2 cr mkn yer..sy pun suka tgk kalu anak mkn byk...

mamyharraz said...

hanim~ ya risau sgt sgt sgt...amin moga kita dilindungiNya

bila anak selera mkn lega kita tgkkan :)

Mama Gee said...

kalo jalan dgn mamy ni syok betul..singgah makan sana sini...hehe

mamyharraz said...

mamaGee~ tu yg mamy bam BAM heee asik mkn je =P

~izan~ said...

kita ni kak,tsunami ke tak,gempa ke tak mesti selalu risau kt org yg jauh kan...insyaAllah semua selamat....

nak kek tu...nmpk sgt sedap!!!!