Wednesday, March 9, 2011

makan pizza :)

Hari kejadian Jumaat lepas ;)
pagi2 dah kecoh sbb dpt email bgtau tournament bukan 13hb!
tp keesoknya 5hb ~sabtu 
 mak2 terdiva yg tak penah ada sport shoe,suar sport,stokin bl bla sgt2 gelabah okeh =P
jadi ramai2lah p giant kelana jaya cari apa yg patut utk dipakai ~
haiii company ni pun satu kami dah tua2 ni baru nak ada kan tournament T____T

yang hebat tu tanpa trainning! tetiba masuk tournament =P
ohhhh sgt kelakar kami dlm court masa game tu on heee
kami dah debar2 giler pastu siap janji2 jgn gelak2 masa tampar bola!kena fokus!buat2 mcm pemain yg profesional =P jgn tunjukkan yg kita tak reti main ~ ni mamy yg pesan kt team sendiri :)
tapiiiii bila tiba game on haku yg gelak lebey2! camner tu T______________T

mana tak gelak terhegeh2 kejar bola nak tampar tak dpt! pastu pengadil tu dok pripppp pripppp
bg arahan mamy & the team tak faham T_T
adoiii memang termengong2 dlm court tu =P
rupanya main bola tampar ni ,kena lakukan pusingan kalau setiap kali kita dpt mata ..
maknanya kita bukan dok stay keras kt situ sampai habis game,tp tiap kali kita dpt mata kita akan tukar tempat~pusing pusing sampai lah ko kalah =P heee

kami taklah kalah mati :)
dapat gaklah mata first lawan
BGB 16
SUNCON 31
dannn dptlah lawan dgn 3 company lain :))

- ok habis citer sukan -
set lunch pizza murah kan :)
tambah cheese yg tepi tu sedapppppnyaaaa
depa dok bergosip...YE amik pic =P
YE asyik tukang snap pic je kannn  hee ok nnt mamy amik pic dgn YE pulak :)
habis dia yg selalu ofer nak amik pic..pastu lupa nak snap pic dia =P

sebab mkn pizza ni lah kami masuk ofis lewat T_T
pastu kena sound dgn boss baikkkkk punya heee
jgnlah emo2 boss apasalahnya kami outing lunch sesama kannnn ;)

- habis citer pizza -

cikngah bagi kt mamy :) tq ya cikngah..
tp kannnn mamy tak boleh lah teruskan programe diet ni T___T
huuu terseksa jiwa raga...ok fine!
sapa2 yg kuat semangat je boleh guna produk mahal ni utk diet..tp bukan mamy T__T
jgn tak tau bakal suami cingah amik jus mate ni memang berkesan..cikngah pun amik produk DR 11 memang berkesan jugak :) sbb tu cikngah bg jus mate ni kt mamy yg kekonon nak diet nih =P
tapiiii ampunnnn sgt2 mamy tak bolehlah ikut programe diet ni =P
rasa jus mate ni sedappp rasa oren+susu begitu~
tp tulahh mamy memang tak boleh telan T_T
tp pack yg berbaki tu kenalah habiskan :)

nampaknya kalau mamy nak diet kena cari alternatif lain ~
puasa ke kurangkan makan ke ^^
puasa tak de masalah..tp kurangkan makan?boleh ke ngeh ngeh..

ok tamat citer utk masa ini ;)
mamy nak buat keje jap hujung bulan ni nak amik cuti sbb tu kena setel apa yg patut :)
oh ya...lunch jap lg ada potluck :)
habis camner haku nak diet?????? T_______T ~ nangislah ko mamy oiii =P


11 comments:

Riri Yoorin said...

betul puasa ok lagi tapi nk kurangkan makan.. hehe

atty's said...

kty pun x leh amik produk2 tu kalau nak diet..tak lalu nak masuk kat tekak nie

syariza09 said...

betul la saper2 yg semangat kenatal jer blh amik produk tu...huhuhu

mamy makin cun bila pakai shawl...hehehe

rATu kEBaYA said...

samalah kiter.. mmg tak leh nak telan walaupun sedap...

~izan~ said...

akak,makin lama makin mengancam plak tgk akak ni...cun woo..mesti baba tak sabar2 nk jumpa chenta hati dia hjg bln ni hehe...

mamyharraz said...

cikriri~ jom tgk hikayan merong ;)

atty~ memang mcmtu kann hee mamy memang kenot telan langsung =P

syariza~ betul tu kena ada semangat kalau tak rugi je beli produk mahal2 kan T_T

hee mcm best pulak pakai shawl..senang.tak payah gosok..pastu tak payah susah2 mamy nak betulkan muncung tudung tu ^___^

ratu kebaya~ kannn samalah kita hee

izan~alahh alahhh dah termalu2 akk kt sini hehee ok nak senyum banyak2 ^______________^ hehee

Fieza79 said...

oo mmg kena sound jgk ehh blk lambat haritu..tu laa len kali tapau je pizza tu...hehe

mamyharraz said...

fieza~ aa kena sound heee tu yg minggu ni tak kerap keluar =P tp kami buat potluck pulak heee berbuluuuu le bos =P

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mkn pizza...mkn ngan geng2plak tu..

xpernah try JM5 tu...igt nk cube jgk tp kena tunggu darissa abis bf dulu...

mamyharraz said...

hai hanim :)

sedap rasa jm5 tu..tp utk akk tak boleh telanlah T_T

CahayaCintaIlahi said...

wah sedapnye pizza.
weeee. tingin lak nak makan hehe

akak.. jus mate 5 tu berkesan ke
cahaya nak cuba tp tkot la
cahaya nak kurus gak