Thursday, March 3, 2011

Terliur mengiur ;)

Semalam sebelum balik mamy p jalan2 blog kwn2..
nak baca siap2 kang balik rmh internet kalah siput slow nak mamp!!....
nak loading satu page pun setahun =P

bukak je blog mekchu wuuuu tip tap tip tap air liur ~
TERINGINNYA pancake durian tuuu!!!
kecewa sikit sbb mekchu beli kt Midvalley...camner mamy nak kesana ..jauh..T____T
pastu mamy belek2 komen,salah satu ada mention kt ikano ada branch pancake ni ~
apalagi tak fikir panjang terus berdesup ke ikano :))
hadoiii kalau haku peknan matilaaaaa kang tgk blog situ sana sini dok citer mknan dan dan haku nak camner? T___T <  hee ok ok tak de kena mengena citer peknan =P

sambil p bayar bil internet Maxis kt The Curve ~



hoyeeee jumpa okeh! sukaaaaaa ^_____^
dlm Ikano kat P1 berdepan dgn kedai roti {nama kedai roti tu jgn tanya} dgn Uncle Lim's :)
kecik cinonet je kedai pancake nih...sederet dia ada jual coklat..jeruk heee

gebuuuunya rasa nak picit2 je
rupa bantal pun ada kannn
tp rasa dia serius sedapppp nak mati !!=P feeling mesti over heee
tp sapa2 yg tak suka durian tak dptlah nak tolong ngeh ngeh..
ehhh ehhh kejap mamy boleh tolong sapa yg tak suka durian...hee lupa..bukan pancake durian je yg ada kt situ..tp perisa cempedak,manggo pun adaaa ^_______^



beli dua perisa :)
durian dan cempedak dua2 sedapppp nak matii hee ^___^
nampak gebu tak? tak cukup gebu? okey meh tgk pic bawah ni ;)











 amacam? gebu tak heeee
cikngah menikmati pancake durian :)
pancake cempedak kaler oren2 sikit ;) lupa nak snap pic pancake cempedak


pic terakhir bukan nak tanya gebu ke tak okey =P
hee atas permintaan dua kesayangan mamy {syariza & izan}
nak tgk shawl ropol2 mamy pakai smlm kannn ;)
gitu lah rupanya...hee kalau izan dan syariza mau bagitau mamy k ;)


13 comments:

rATu kEBaYA said...

tak pernah makan durian pancake ni.. tapi selalu dengar orang kata sedap...

Shawl ropol2 tu memang cantik.. izan je ke.. kalau saya boleh tak? hehehe

mamyharraz said...

ratu~ memang sedap nnt try k serius sedapp

hee ratu berminat jugak ke shawl ropol2 tu? boleh apa salahnya ;)

atty's said...

Selalu dah tgk kat blog..tp lom penah cuba lagik

Ogy said...

huiii mcm sedap..gebu semacam...tp sygnyaa ai tak makan durian lak...ngeeeee

mamyharraz said...

atty~ sedap pancake tu..lg2 kalau penggemar durian memang besttt ^__^

syariza09 said...

syoknya mammy. slalu dapat makan yg sedap2..nanti nk try arr, tp jarang la gi ikano & midvalley

pssttt...shawl tu mamy nak kasi hadiah ker, kalo pree nk ler...hehehe

cikmOt said...

sib baik tak terliur...hehehe

mamyharraz said...

gee~ ow tak suka durian ya rugiii tu hee

syariza~ la ni mamy teringin nak try cheese tart awk buat T__T camner tu...hee

psstt apakata kita buat sistem bater nak tak hee

cikmot~ sib baik tak terliur kann ;)

mrsharis said...

kuat betul pengaruh blog ni kan. saya pun kdg2 terpengaruh jugak..nak2 bab makanan ni..mesti nak try :)

Riri Yoorin said...

mamy sgt ler sedap :D

Softtouch [Hanim] said...

mmg tgh meliur ni kak...nnti nk cr durian pan kek ni..nasib xyah dah pegi Mid V tu...

~izan~ said...

err akak,sdap ke pancake durian tu? izan ni benda2 perisaa2 durian mmg tak mkn selain buah durian haha.tp mmg gebus...

owh,itu shawlnya yer? izan dh ada mcm tu,beli tahun lps sblm raya hehe..tp xpenah pakai sbb kaler pink sgt sgt dan sgt hehe...btw,akak mmg cun berstylo dgn shawl mcm2 hehe

mamyharraz said...

izan~ ow dah lama ya fesyen shawl tu heeee tp comel kan ropol2 =P

pancake tu sedap...ada kelainanlah :)