Sunday, March 6, 2011

Sports Tournament Binagoodyear Berhad

Salam Pagi :)
hari cuti blog mamy pun cuti..nak updated camner kalau line lembab..
Sabtu lepas mamy joint Company buat Sports Tournament kt area Bangi..
nama tempat tak tau hee sbb follow kwn follow2 tau2 dah sampai..
jd jangan suruh haku dtg kali kedua sbb confirm sesat =P


Janji-janjian tunggu kat kfc tol sungai besi :)
kami semua follow kete boss..
jd sebelum boss sampai kami awal2 dah terpacak tepi higway sg.besi ;)
muka adalah pucat! habis nak bersukan takkan haku nak pakai mekap =P
hee ai bukan artis k...nak menten lawooo jerk heee T___T

yg terpacak comel tu anak big of director hensem okey ^__^

sebelum acara mula
dewan ni ada ekon bestlah
sini tempat perlawanan badminton
jgn harap kami dpt tempat sejuk ni k T___T
depa letak nama mamy soh lawan bola tampar kt padang T___T
kasut sukan baru
sarung lengan baru
seluar baru
t-shirt baru
stoking pinjam =P heee pinjam stoking mak

ni sebahagian staff BGB
ni pun cekup yg mana ada masa depa keluar toilet =P
cepat2 ajak bergambar
ada sesetengah depa..peel susah nawww nak bergambar!apesal ha?
yg haku pelik bila bg email muka depa takde mula laaaa
dok tanya "mana ai tak de pun" 10 x dok zikir kt telinga haku ~ pang sekali mauuuk?
sebalik jaring :)
ni team bola tampar ;)
team lain..lain padang
walaupun team kami kalah mati T_T tp oklah sekurangnya sabtu lepas sgt2 fun each other..
yelah kadang kt ofis selisih bahu pun pandang ke lain kannnn bila ada aktiviti begini merapatkan lagi hubungan sesama rakan sekerja :) mula2 dpt email soh joint mamy mcm tak suka..tp bila difikirkan balik..apasalahnya joint rakan sekerja utk eratkan hubungan sesama sendiri..kalah menang lain cerita janji that day kami sgt2 enjoy :) kalau menang memang ajaiblah tanpa trainning tetiba masuk tournament! hee memang kelakar...masuk gelanggang mcm serah diri jer tunggu bola dtg pastu haku tampar jelahh ;)
sudahnya sampai hari ni badan sakit2 okey T___T

me & kak sherry :)
lawan dgn putrajaya holding,suncon pastu ada lg satu mamy lupa nama com.tu ^^
depa memang dah teror jadi tak heranlah kalau kami kalah =P
hoyerrr walau kasut pink ku tu harganya RM10 tp menten lawa ok ^__^
apapun mamy sgt enjoy last saturday dan bila pula BGB mau adakan Trip ya?

9 comments:

syariza09 said...

fuyoooo....mamy main bola tampar, tampar bola hokeh jgn tampar org lak

murahnya kasut tu spoloh hinggit jer, pinky giteww

Riri Yoorin said...

mamy.. style tudung mamy skrg cantik2 ler.. teruja cik riri tgk :D

mamyharraz said...

syariza~ hee mujur mamy tak lupa daratan menampar org that day hahaha

cikriri~ hee mamy rasa lebih senang & best pakai tudung belit2 dr yg awning2 tu :D

LiErOSe~QiEmi said...

mana beli??? RM10 je?? cumel jek.. haiihhhh berkenan sebab murah haahah

mamyharraz said...

Lierose~ mamy beli dlm giant kelana jaya last year..tp last saturday baru ni pakai =P

Softtouch [Hanim] said...

xpe kak walau kalah pun yg pnting kita support aktiviti com n mrapatkan hubungan atra satu sama lain

mamyharraz said...

hanim~ betul tu..yg penting hepi sgt2 :)

~izan~ said...

hi akak... wah bersukan bagai dah ni.bagus2..kuarkan peluh hehe...tp tetap maintain ayu dgn shawl mermaid n kasut pinky hehehe

mamyharraz said...

hi izan :)

hee dipaksa joint tournament sports..oklah sesekali kann