Monday, August 22, 2011

Persiapan raya :)

 Alhamdulillah 50% persiapan raya utk anak bujang dah siap :)

fuhh lega :D hehe org lain dah diap 100% tp kami baru hegeh2 =P takpelah biar lambat asal ada :)

Baju+jeans+tshirt = ramai yg sponser TQ korang sbb sudi belikan anak along :))) smlm singgah JJ belikan apa yg patut salah satunya kasut raya lah :)

Barang-barang Harraz mmg carca marba takde yg branded =P suar kiko tetiba baju kikilala kasut kikilala tetiba stoking sox world haaa gitu lah ;) alarr dia bukan tau pong janji semua baru :D sbb mamyharraz pun carca marba..bukan jenis tumpu satu brand :) ikut kemampuan..tp kalau mampu apasalahnya kan ;)
 Baju melayu belum beli..tgklah this week mamy gegas p cari ye anak :) hehee baju mamy pun tak dak lagi ni..takpe slow2 lah ya :)

..semalam masa dua jejaka tu beli brg depa.. mamy pun jln2lah kt bahagian henbeg carlo rino...owhh tetiba dah berkenan dgn satu henbeg ada diskaun 20% jer tp nak lah haihh dah terbayang-bayang jew..tunjuklah kt baba dia komen mcm beg org tua yeh? akk fedulikk nak juga =P tp takah beli smlm..masih dlm wish list ;)

ehemm esok anivesari tahun ke 4 adakah harapan utk dihadiahkan pd diri adinda? ecehhh ^^ 

happy read ;)

17 comments:

-Sara- said...

wah meriah jugak bju raya harraz tu ye mamy :)

oh, hppy anniversary in advance utk mamy n asben..hppy always ya :)

mamyharraz said...

Alhamdulillah dah siap separuh utk harraz :)

tq ya ucapan tu :))

syariza09 said...

sama la...caca marba juga...x kisah la, janji baru :)

mlm ni urut2 sikit blkg asben tu, pastu bisik2 bgtau nk henbeg yg mcm org tua tu..(erkk..ni cik asben yg sebut kan kan)

♥cikmOt♥ said...

pepun tuk raya...anak2 diutamakan kan...best ar harraz, dapat banyak baju sponsor...hehehe

Zue AnnaLeeya said...

byk tuh baju harraz...
akak pon blom siap lagik baju anak2...
baju melayu pon tak beli lagik... huhu...

mamyharraz said...

sya: urut2 ya? ngehngehh ok nnt ai try =P dah dpt nnt sy tunjuk cewahh nnt sya tgk yeke mcm org tua..

cikmot:betul tu persiapan anak dah settle baru lega~

zue:saja spare byk sbb harraz tgh melasak skrg..sy pun tak siap lh ni kak..msh slow2 :)

eLYies said...

banyak dah tuuu.....50% ke? nampak cam 80% je...hehehee

Fieza79 said...

bila dh lengkap persiapan utk anak2 baru la rasa lega kan...yg pntng anak2...

mamyharraz said...

yies: hehe bolehlah..sekurangnya dah siapkan sikit2...

fieza: legaaa dah siapkan anak..kita lambat pun takpe..

Mimy Hamid said...

bodek babah konpom dpt...babah ada bonus kan...hehehe amboi ramai nya sponsor si hero ..murah rezeki

nazirah said...

insyaAllah ade harapan kak.. hehe
heppy becoming anniversary.. huhu
betul tu cci pn.. baru je bape prts
prsiapan raya sikit2 kan.. ada masa lg ni yeah ;)

~izan~ said...

wah akak.lega dah tu dah setel satu bab...

sha a.s said...

alhamdulillah...lega ya?! ehehe

mamyharraz said...

mimy: sedang usaha memujuk ;) eceh =P

cci:tq wish awk:)
ye ada masa lagi slow2 lah kan ;)

izan: lega dah urus hal anak kalau tak mcm tak lengkap je..

sha: Alhamdulillah lega :)

Softtouch [Hanim] said...

waa...bestnya harraz..byk baju dia..betul kak budak2 ni xkisah pun brand janji ada bj utk dia kan...

apalagi kak, mainkan peranan dlm sesi pujuk memujuk utk dpt handbag tu..

mamyharraz said...

hanim,mmg budak bukan tau..hehe janji brg baru sukalah dia ;)

tak bg takpe akk tgg gaji akk =P hehe *majok

ratusiput said...

tu anak lelaki.kalau pompuan pitam sbb semua tgk semua nak :)